Zumbathon @ International Ballroom

Home $ Articole $ Zumbathon @ International Ballroom

by | Nov 27, 2013 | Articole

Maraton de zumba pentru a le oferi copiilor cu insuficienţă renală cronică sărbătoarea Crăciunului

Cauza pentru care instructori precum Ramona Dămăcuş, Alina Cocuţ, Andrea Rado, Alina Mihon, Mara Suciu, Brânduşa Istrate, Nicoleta Roşu, Simina Jucan şi mulţi alţii îşi pun la dispoziţie timpul şi expertiza sportivă este strângerea de fonduri pentru copiii cu insuficienţă renală cronică, sprijiniţi de Asociaţia pentru Solidaritate şi Empatie „Claudia Safta”.
Banii donaţi de către participanţi – care pot beneficia de mişcare şi timp de calitate achitând un bilet în valoare de 20 de lei/pers – tinerilor bolnavi de insuficienţă renală cronică vor fi utilizaţi pentru a li se organiza tabăra de iarnă „Lumina de acasă”. Astfel, li se oferă copiilor posibilitatea de a petrece sărbătoare Crăciunului împreună, bucurându-se de cadouri şi căldura sufletească a celor care se bucură de sănătate şi aleg să le facă acest cadou.
La eveniment pot participa toţi cei dornici să facă un gest umanitar, de la copii, la părinţi, bunici, tineri, clujeni sau nu. Instructorii promit o experienţă unică atât pentru cunoscătorii de zumba, pasionaţi de astfel de evenimente – maraton, cât şi pentru cei care nu ştiu nimic despre acest sport nou, oferindu-le celor curioşi ocazia unor noi experienţe.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!