Tu eşti pregătită de iarnă?

Home $ Articole $ Tu eşti pregătită de iarnă?

by | Nov 28, 2013 | Articole

Pentru ca suntem in 28 Noiembrie si primii fulgi de nea s-au facut aratati, se pare ca sezonul rece si-a intrat serios in drepturi si cred ca nu esti singura pe care iarna a luat-o prin surprindere. Cel putin eu am fost destul de socata saptamana aceasta cand am iesit in jurul orei amiezei si m-am plans ca imi era rece. Ei bine, e timpul sa scoatem hainele groase la inaintare si sa avem grija sa nu ne prinda vreo raceala. Dar ce ne facem cand ne dorim sa aratam chic in continuare, iar hainele groase nu ne ajuta decat protejandu-ne de frig? Nimeni nu isi doreste sa arate asemeni unui eschimos, nu?! Secretul e sa imbraci acele haine de iarna care intr-adevar sunt in trend, dar care iti sunt si de ajutor iarna aceasta. Iar daca nu esti acel gen de persoana care urmareste trend-urile, iti spun eu ca poti fi o fashion victim chiar fara sa iti dai seama!

Cu siguranta ai doua din piesele de mai sus in garderoba! O jacheta de piele, un palton negru cu o croiala simpla a carui lungime vine peste fund si cu siguranta ai o parka. Iar daca nu ai una, iti recomand sa investesti intr-o asemenea piesa, caci de cel putin 3 sezoane se poarta si sigur se va mai purta si la anul. Sunt 3 piese basic care iti vin in ajutor impotriva temperaturilor joase! Sunt piese ce pot fi purtate foarte usor in partea de jos cu jeansi, cu pantaloni de piele, de fapt cu orice tip de pantaloni, iar daca sunteti curajoase, le puteti combina chiar si o fusta/rochie.


Un alt aspect important este piesa vestimentara ce o porti sub palton/jacheta/parka. O bluza calduroasa din bumbac poate fi cea mai buna prietena a ta cand temperaturile scad sub 0. La fel pluoverele si jerseurile, pe care le poti lua fie peste un tricou, fie peste camasa. Un print floral, un pattern ce te face remarcata cu siguranta iti va da un plus nu doar la look, ci si la atitudine.

Iar pentru ca eu sunt o persoana care iubeste stilul vestimentar cu influente masculine, iti recomand sa optezi pentru una din acele bluze care fie au mesaje baietoase, fie sunt colorate cu diverse citate, fie sunt pictate diferite peisaje, precum cele din imaginea de mai sus. Sunt mai mult decat potrivite pentru iarna si sunt si in trend!

Incaltamintea nu trebuie neglijata! O pereche de biker boots sunt mai mult decat binevenite, mai ales ca le poti purta si la palton si la jacheta si la parka. Sunt nu doar calduroase, ci si la moda. La fel cum sunt si cizmele inalte, fie pana la genunchi, fie peste genunchi. Mie personal imi plac foarte mult cele peste genunchi, iar daca mai au si toc sunt cizmele perfecte! Ghetutele au ramas si vor ramane IN iarna asta, iar o alta piesa de incaltaminte de mare ajutor este bocancul, care se reinventeaza iar si iar si iar.

Nu uitati insa nici de micile accesorii: fulare, fesuri, palarii, manusi, jambiere, cordelute pufoase pentru urechi.
Eu am fugit sa imi caut calulitele! Tu, te simti mai pregatita pentru sezonul rece acum?

Articol scris de Madalina, IndieChase

Cu Madalina va puteti intalni sambata la Fashionality. Pana atunci, va recomandam sa-i urmariti noul proiect “31 days of style“:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!