IT Days - Evenimente din Cluj Napoca
Business

IT Days

IT Days
5-6 decembrie 2013, Sala de conferinte de la Cluj Arena

Evenimentul promovează industria de IT locală iar temele abordate sunt inovația, antreprenoriatul precum și cel tehnic. Invitații principali sunt:
Eduardo Mendez Polo, head of IT Cloud la Telefonica Spain care va vorbi despre evoluția serviciilor cloud în viitor
Tine Thygesen, CEO Everplaces va veni din Danemarca pentru a susține o prezentare despre inovație și startup-uri având tema Disruptive technologies.
Voicu Oprean, CEO Arobs va vorbi despre tranziția de la outsourcing la produs
Maria Diaconu, CEO Mozaic Works, va prezenta modul în care poate fi crescuta inovația în cadrul echipelor de dezvoltare de produselor
Mirel Borodi, director general al Trustului de Consultanță Transilvănean, fondator www.multifinantare.ro.
Șerban Țîr, director tehnic al grupului de firme Gemini Solutions

Gazda evenimentului este Dan Mircea Suciu, lector doctor la Facultatea de Matematică și Informatică din Universitatea Babes Balyai și Director of engineering la compania 3Pillar Global.
Subiectele tehnice vor fi susținute de experți locali și vor acoperi o arie largă domenii IT începând cu arhitectura sistemelor, programare, testare, tehnologii SAP, direcții de cercetare, project management și terminând cu design-ul adaptiv și securitatea aplicațiilor web.

În deschiderea IT Days va vorbi un reprezentant important al primăriei urmat de Alexandru Tulai, președintele Cluj IT Cluster.

CLUJLIFE - Te scoate din casă!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.