Florile Dalbe, Flori de Speranță @ Cinema Mărăşti

Home $ Cinema $ Florile Dalbe, Flori de Speranță @ Cinema Mărăşti

by | Dec 2, 2013 | Cinema

Cea de-a treia ediție a concertului de colinde “Florile Dalbe Flori de Speranță” va avea loc pe data de 6 decembrie de la ora 17:00 la Cinematograf Mărăști în Cluj Napoca. Evenimentul este organizat de către Asociația Down Centrul Educațional Raluca și are drept scop promovarea talentelor persoanelor cu sindromul Down precum și integrarea acestora în societate.

Artiștii Centrului Educațional Raluca vor performa sub îndrumarea grupului de voluntari condus de dna director Prof.Eva Simon, prezentând publicului tinere talente precum Alesia Rus (membră a centrului) o fetiță în vârstă de 10 ani extrem de talentată.

Alături de membrii centrului ne vor încânta cu prezența Corul Seminarului Ortodox condus de dl. Profesor Dr. Petru Stanciu, Ansamblul Izvorașul – condus de doamna Profesor Daniela Calimac, dl. Vasile Bărbos și dra Roxana Mureșan – profesori voluntari în cadrul centrului.

De asemena vor performa un grup vocal de la Liceul de muzică Sigismund Toduța, două eleve de la școala de muzică Augustin Bena, precum și Mădălina Ghiran și eleva ei Maria.

Concertul de colinde se va încheia sub bagheta magică a lui Moș Crăciun care va aduce un zâmbet și multe cadouri pentru micuții artiști, sub interpretarea domnului Vali Gruia.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!