Caravana Coca-Cola ajunge la Cluj-Napoca

Home $ Articole $ Recomandări $ Caravana Coca-Cola ajunge la Cluj-Napoca

by | Dec 10, 2013 | Recomandări, Știri Cluj

În apropierea sărbătorilor de iarnă, Coca-Cola România aduce  magia Crăciunului mai aproape de consumatorii săi într-un traseu special al fericirii în 5 oraşe din ţară. Timp de două săptămâni, în perioada 3-15 decembrie, consumatorii din Bucureşti, Ploieşti, Timişoara, Cluj şi Iaşi pot vizita Caravana Coca-Cola, unde îi vor întâlni pe Moş Crăciun şi ajutoarele sale şi pot deveni, la rândul lor, Moş Crăciun chiar şi pentru oameni pe care nu îi cunosc.

Programul caravanei la Cluj: 11-12 decembrie (h15.00 – h21.00), in Piata Unirii.

În afara surprizelor de care se vor bucura în cadrul caravanei, cei prezenţi vor putea să contribuie la sărbătoarea pe care Coca-Cola o aduce, în premieră, în satul Pietroasele din judeţul Buzău. Anul acesta, Coca-Cola a creat un automat special care colectează energie de la telefoanele mobile.

„Sărbătoarea Crăciunului reprezintă un prilej de a le mulţumi consumatorilor pentru clipele de bucurie împărtăşite în ultimele 12 luni. Anul acesta, dorim să arătăm că fiecare dintre noi poate fi Moş Crăciun nu numai pentru cei apropiaţi. Printr-un gest simplu, putem să aducem bucurie chiar şi unor persoane pe care nu le cunoaştem”, declară Anca Năstase, Marketing Activation Manager Coca-Cola România & Moldova.

Prin intermediul unui panou fotovoltaic, automatul special Coca-Cola măsoară energia generată de telefonul mobil, atunci când ecranul activ al acestuia este plasat în dreptul panoului.

Aparatul este dotat cu un ecran care monitorizează şi indică energia electrică acumulată în funcţie de durata de expunere a telefonului.

Astfel, consumatorii din cele 5 oraşe în care va ajunge caravana Coca-Cola sunt aşteptaţi să doneze energie, cu ajutorul telefoanelor mobile. Ca urmare a ajutorului lor, locuitorii din satul Pietroasele vor avea parte, în prag de Crăciun, de adevărata bucurie specifică acestei perioade: satul luminat de sărbătoare, cadouri pentru copii şi un concert special.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!