Lord of the Dance, pentru a doua oară la Cluj-Napoca

Home $ Articole $ Lord of the Dance, pentru a doua oară la Cluj-Napoca

by | Dec 11, 2013 | Articole

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania aduce pentru a doua oară la Cluj-Napoca cel mai bun spectacol de dans din lume: Lord of The Dance. Evenimentul se va desfășura pe data de 12 Martie 2014 la Sala Sporturilor Horia Demian începând cu ora 20:00.

Aflați în turneu național, irlandezii care dau viață poveștii puse în scenă de însuși Michael Flatley, vor face o nouă oprire în Inima Transilvaniei pentru un spectacol de excepție în cadrul TiMAF. Spectacolul de sunet și imagine cunoscut în întreaga lume drept cel mai de succes show exprimat prin limbajul universal al dansului, prezintă defapt o uniune de folclor irlandez bazat pe lupta dintre bine și rău.

Povestea urmărește aventura protagonistului, numit Lord of the Dance, care luptă împotriva personajului negativ, Don Dorcha, acesta din urmă fiind prins în încercarea de a pune stăpânire pe Planeta Irlanda. Ideea din spatele acestui „show time extravaganza” așa cum a fost numit de cei de la The Los Angeles Times, îi aparține lui Michael Flatley, faimosul dansator care a creat acest spectacol grandios în doar 8 săptămâni.

Show-ul oferă în prezent senzații unice și fură ochii spectatorilor cu precizia dansatorilor și cu un show ce combină cu măiestrie dansul, muzica, luminile și elementele pirotehnice. Pe lângă aceste detalii, „Lord of The Dance” este un spectacol care de mai bine de 11 ani a reușit să își mențină titulatura de cel mai bun spectacol de dans din lume.

#Concurs: Punem la bataie o invitatie dubla pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/RNT” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Felicitari, Ramona.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!