Startup Pirates

by | Dec 19, 2013 | Business

Startup Pirates
8-15 februarie 2014

Startup Pirates este un program de o săptămână în limba engleză, care dorește să ajute tinerii antreprenori a intra în lumea startup-urilor. Fiind o serie de workshop-uri reprezintă o abordare foarte practică, unde participanții au posibilitatea să dezvolte un model de business pentru ideile lor.

Participanții vor primi sprijin din mai multe perspective, deoarece vor face parte dintr-o comunitate de oameni cu experiență, totodată pot participa la workshop-uri ținute de profesioniști. În plus fiecare startup va avea un mentor, aceste idei fiind elaborate și implementate până la sfârșitul evenimentului. La final, partenerii din rețea vor sprijini echipele care doresc să își continue inițiativa lor.

Evenimentul va avea loc în clădirea Ruby Tribe & Cluj Cowork (strada Emil Isac, nr.23). Așteptăm aplicații ale tinerilor între 20-35 de ani individual sau în echipă, care au o idee sau un plan și sunt nerăbdători să transforme această viziune în realitate. Vor fi selectați maxim 30 de participanți.

Tags: Business

Evenimente viitoare

Thu 09

POOL (no water): Performance.Theatre.Film

10 June, 12:00 pm - 10 July, 12:00 pm
Thu 09

Street FOOD Park Cluj-Napoca

3 July, 12:00 pm - 2 August, 10:00 pm
Thu 09

Movie Nights

3 July, 9:30 pm - 11 September, 11:30 pm

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This