ClujLife Awards 04 – Bun de explorat cu EuroGsm

Home $ Ale noastre $ ClujLife Awards 04 – Bun de explorat cu EuroGsm

by | Jan 13, 2014 | Ale noastre

ClujLife.com, cel mai ambiţios şi vizibil proiect online de lifestyle din Cluj-Napoca, lider pe segmentul de evenimente si timp liber, anunta editia a 4-a a premiilor ClujLife (ClujLife Awards 04 – Bun de explorat cu EuroGsm), un proiect prin care publicul “devorator” de evenimente şi tot ce înseamnă o viaţă socială activă, va putea încuraja organizatorii favoriţi să continue munca depusă, cu succes, în 2013. Tot ce a contat în 2013 se sintetizează într-o listă de categorii şi o serie de nominalizaţi.

Începând de astăzi, vizitatorii site-ului clujlife.com vor avea acces la 17 categorii de vot, prin care vor oferi feedback nominalizaţilor.

Votul se da exclusiv pe www.clujlife.com/awards, fiecare participant ce respecta regulamentul campaniei intrand automat intr-un concurs ce ofera saptamanal vouchere in magazinele Outwear & Smuggler, iar la finalul campaniei urmand a fi anuntat castigatorul unui smartphone Samsung Galaxy S3 Mini oferit de EuroGsm.

Premiul acestei saptamani: voucher in valoare de 150 lei in magazinul Outwear.

Important
– Votul incepe astazi si se incheie pe 6 februarie (12pm)
– Pe 7 feb vom anunta castigatorii in cadrul unui eveniment special, urmat de o petrecere
– Pe 20 si 27 ian si pe 3 si 7 feb vom anunta castigatorii voucherele oferite de Outwear & Smugller
– In cadrul evenimentului de decernare a premiilor vom anunta si castigatorul smartphone-ului Samsung Galaxy S3 oferit de EuroGsm

Pentru a participa la concurs
– Esti automat inscris la concursul saptamanal atata timp cat, dupa vot, iti lasi o adresa de email valida si un numar de telefon real. Alegerea castigatorului se face cu ajutorul site-ului randomg.org.
– Premiul cel mare, smartphone-ul Samsung Galaxy S3 Mini isi va gasi castigatorul tot prin tragere la sorti. Pentru a intra in aceasta tragere la sorti trebuie sa-ti lasi o adresa de email si un numar de telefon real, dupa vot, iar apoi sa schimbi cover picture-ul contului tau de facebook folosind imaginea de mai jos iar ca description sa apara acest text: “Am votat la https://www.clujlife.com/awards 04 – bun de explorat cu http://www.eurogsm.ro/”.

Intregul regulament poate fi gasit aici.

Pentru aceasta editie am pastrat numarul de 17 categorii, desi am modificat / adaugat unele si am renuntat la altele. Fiecare categorie necesita un vot insa exista si optiunea “Nu stiu”.
Lista de categorii a fost
Categoria “Cel mai tare festival culturalo-socialo-artistic” va fi oferita de catre Iulius Mall iar castigatorul va primi un premiu surpriza.
Avem o noua categorie: “Cel mai bun eveniment cultural”.

TIFF-ul nu apare la nominalizari. Si in acest an va primi premiul de excelenta pentru “Cel mai bun festival”.

Nominalizatii pot folosi aceste materiale pentru promovare online (cover pictureafis).

Aici gasiti castigatorii de anul trecut iar aici toate articolele despre editiile precedente.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!