Ricardo Villalobos / Rhadoo @ Club Midi - Evenimente din Cluj Napoca
Cluburi, Party

Ricardo Villalobos / Rhadoo @ Club Midi

Ricardo Villalobos / Rhadoo / Mihigh

Pret intrare:
40 RON inainte de 00:00
50 RON dupa 00:00
50% pt cei care au bratara din 06.12.2013 (Raresh & Mihigh)

De ani buni este unul dintre cei mai populari și apreciati dj din lume, cu o lista lunga de productii si remixuri pe segmentele techno si minimal. Ricardo Villalobos are o personalitate aparte, zambeste mai tot timpul si transmite un vibe bun si friendly oricarui public.
Incontestabil, in Romania Ricardo are un loc aparte pe podiumul celor mai asteptati dj, an de an.

Rhadoo este unul distre cei mai respectati artisti, din ultimii 10 ani, avand in spate o sumedenie de lansari discografice si seturi ce au marcat multe suflete si au miscat multi oameni pe ringurile de dans din toata lumea. Este cunoscut pentru seturile sale prelungite si perfect programate din punct de vedere muzical.

Mihigh este un adept al sunetelor obscure, nonconformiste, si hypnotice, acestea alcatuind un stil aparte, de poveste, in constanta dezvoltare.
Ne-a incantat alaturi de multi artisti importanti ce au calcat portile clubului si suntem siguri ca o va face din nou.

#Concurs: Punem la bataie 3 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/tDi” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

CLUJLIFE - Te scoate din casă!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.