Duro Disco @ The Shelter

Home $ Party $ Duro Disco @ The Shelter

by | Jan 16, 2014 | Party

Duro Disco

Main: Hause Culture (Mihai Dobre) & Vast Solo
warm-up: Le Minion
after: Kék

DURO DISCO este un proiect muzical alcatuit din HAUTE CULTURE (MIHAI DOBRE) si VAST SOLO !

HAUTE CULTURE (Mihai Dobre)
===================
Este unul din fondatorii trupei Şuie Paparude. Numele de Haute Culture este în primul rând strâns legat de Şuie Paparude iar mai apoi de activitatea de DJ a lui Mihai.

VAST SOLO
==========
Cunoscut pana nu de mult si ca VARIOUS ARTIST este Ovidiu din Iasi cu studiile in artele vizuale la Cluj, acum stabilit in Bucuresti.

Stabilit in capitala inca din 2004 a descoperit pasiunea pentru muzica fiind inspirat de miscarea hype underground bucuresteana si a cluburilor de acolo din vremea respectiva unde a si prestat: Embryo, Ota, Frame, OtherSide, Club Fabrica, Baraka, si pana in prezent: Palatul Palatul Ghika, Tete a Tete, H2O Beach, Molotov (Vama Veche), Papiota, Atelierul Mecanic, Club Control, Atelierul de Productie, Club Panic!, PureClub (Frankfurt) etc.

La inceputuri a mixat Funk, Electro Funk, Funky Breaks si a parcurs pana in prezent genuri cum ar fi: Nu-Disco, Italo, Disco Edits, Chicago House pana la Detroit Techno, toate acestea atent introduse in seturile sale energice si pozitive.

A mixat alaturi de nume importante ale industriei muzicale precum Terrence Parker, Ben Mono, Rex The Dog, Q-Burns Abstract Message, Dj Vadim, Dj Food, Jonas Rathsman (French Express), Diesler, Kraak & Smaak, JFB etc.

#Concurs: Punem la bataie 2 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/Y55” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.

 

Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!