Ţinute colorate pentru party-uri

by | Jan 16, 2014 | Articole

Cand vine vorba de iesit in oras, chiar daca este vorba de un concert, chiar daca e un party de opening al unui club din oras, tinuta joaca un rol important, daca nu unul din cele mai importante. In cele din urma, conteaza nu doar atmosfera, ci sa te simti si cat mai ‘liber’ in propriile haine.

Pentru ca acest sfarsit de saptamana aduce 2 evenimente care cu siguranta vor reusi sa te scoata din casa, noi deja ne-am gandit la propuneri de tinute, care speram sa te inspire si pe tine.

Prima propunere, e tinuta propusa fetelor:

O tinuta care se defineste prin simplitate, dar totusi dinamism. O pereche de pantaloni rosii/visinii, un tricou lejer cu un print catchy si pentru ca vei ‘topai’ intreaga noapte, pana in zori, o pereche de sneakersi cu platforma ascunsa.

Sa nu uitam de baieti:

La fel de dinamica, precum tinuta propusa pentru fete, cea a baietilor abordeaza acelasi stil: evidentiata de culoarea pantalonilor, echilibrata mai apoi de pattern-ul tricoului si finalizata cu o pereche de incaltaminte comoda, o pereche de high tops.

Vineri seara, dam startul distractie si ne pornim spre Cluj Arena, unde ii vom asculta pe WILKINSON feat. Visionobi, MadLiquid, Slim Rocka si Dudawles. Insa nu ne consumam bateriile, caci later, chiar in apropiere, continuam distractia la opening-ul de la Club Midi, alaturi de Booka Shade.

WE JUST CAN’T WAIT !!

Articol scris de catre Madalina Simona Merca.

Tinutele au fost oferite de catre magazinul Outwear (str.Universitatii 1/3). Toate produsele beneficiaza in aceasta perioada de un discount de 30%.

Preturi:
Pentru el: pantaloni – 110 RON, Tricou – 45 RON
Pentru ea: pantaloni – 50 RON, Tricou – 30 RON

Models: Madalina & Adam
Photo: Gabriel Aldea

Outwear Cluj ofera premiul saptamanii la ClujLife Awards, un voucher in valoare de 150 lei. Nu uita sa votezi! Detalii aici.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This