Îndrăznește, joacă-te și colorează-ți ieșirea la party

by | Jan 23, 2014 | Articole

ClujLife.com sarbatoreste weekend-ul acesta 6 ani! La multi multi ani, le doresc. Iar cum altfel sarbatorita aniversarea, decat cu o petrecere pe masura! La intalnirea celebrarii celor 6 ani, ne vor primi calduros LIVIO & ROBY, la @clubmidi.

Iar pentru ca va fi una din acele petreceri epice, trebuie sa ne pregatim nu doar de distractie, ci ca sa aratam si bine!
Saptamana aceasta o privim cu indrazneala, la fel ca si tinutele propuse pentru cei mai putini inspirati.

Ca tipa, alege o culoare care sa ‘tipe’ in locul tau toata seara! O pereche de pantaloni de piele si un accesoriu care nu doar sa feminizeze tinuta, ci sa o si intregeasca!

Iar ca tip, joaca-te cu lungimea blugilor, suflica-i deasupra gleznei, lasand usor la vedere modelul sosetelor. Poarta incaltaminte care sa exprime cheful tau de viata, chiar daca e vorba de o simpla pereche de pantofi oxford cu o talpa colorata, vei fi surprins de efectul oferit intregii tinute!

Articol scris de catre Madalina Simona Merca.

Tinutele au fost oferite de catre magazinul Smuggler (Iulius Mall, etaj). Multe produse beneficiaza in aceasta perioada de un discount de 30% sau alte preturi speciale!

Preturi
Pentru el: Blugi – 320 lei / Tricou – 85 lei / Pulover – 180 lei / Pantofi – 220 lei
Pentru ea: Pantaloni – 220 lei / Accesoriu (colier) – 50 lei / Tricou – 135 lei / Bluza – 270 lei

Models: Madalina & Adam
Photo: Gabriel Aldea

Smuggler ofera premiul saptamanii la ClujLife Awards, un voucher in valoare de 200 lei. Nu uita sa votezi! Detalii aici.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This