Les Elephants Bizarres @ Euphoria Music Hall

Home $ Articole $ Les Elephants Bizarres @ Euphoria Music Hall

by | Jan 27, 2014 | Articole

Concert: Les Elephants Bizarres

Preţ bilet:
20 lei în ziua concertului
15 lei în avans până în ziua concertului la ora 16:00
10 lei cu omnipass până în ziua concertului la ora 16:00

 

 

 

Euphoria Music Hall
Calea Manastur 2-6
Info / Rezervari: 0745-39.33.33; 0756-39.33.33

#Concurs: Punem la bataie 2 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/hcC” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

#####
Les Elephants Bizarres va sărbatori lansarea celui de-al doilea album, Zoologic, și la Cluj, printr-un concert ce va fi susținut pe 8 mai, în Euphoria Music Hall. Noul material al trupei, conține 11 piese originale, varianta originală în limba engleză a piesei Nu Mă Opri și un remix realizat de UNU’ (ROA). Pe acest album se regăsesc cele mai cunoscute single-uri Les Elephants Bizarres lansate în ultimul an: de la Nu Ma Opri, la Wish (You We’re Here) sau In Culori.

Noul material vine dupa o perioada lunga de așteptări, timp în care trupa a trecut prin mai multe schimbări de componență, ajungând în prezent la formula ideală, cu 7 membri. În tot acest timp, elefanții au compus piese noi, au refacut melodii mai vechi, au lucrat împreună pentru a ajunge la forma finală de care sa fie cei mai mândri pentru acest album. Doi dintre vechii membri au plecat (Proka și Hasan), unul dintre componenții originali ai trupei s-a reîntors în turmă (Mihai Marin), iar alti trei instrumentiști extraordinari li s-au alăturat pentru a forma echipa perfecta (Ati de Chile, Sofian și Jeanov).

Despre Zoologic, Les Elephants Bizarres spun: “A trecut ceva vreme de la primul album, iar în tot acest timp am cautat sa ajungem la formula ideală de turmă. Nu am ieșit pe piață cu un album fizic, însă, ne-am ținut elefanii aproape scoțând single-uri de care suntem mîndri și pe care publicul le-a apreciat și fredonat în ultimii ani. 2014 este anul Zoologic pentru noi, iar albumul acesta include cea mai bună variantă muzicală a noastră, pentru noi este best-of-ul ultimilor doi ani din viata trupei. #cineecunoi ne va fi alături joia aceasta în Euphoria, pentru a sărbători așa cum se cuvine”.

Concertul de lansare a noului album ce va avea loc la Euphoria Music Hall va include și o serie de surprize pentru fanii trupei, baieții promițând elefanilor clujeni un show bizar și de neuitat.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!