Whisperblast @ The Soviet

Home $ Articole $ Whisperblast @ The Soviet

by | Jan 29, 2014 | Articole

The Soviet Live

Whisperblast

Pret intrare: 7 lei

Trupa s-a format in Cluj, in anul 2009. A fost precedata de mai multe proiecte muzicale, forma finala fiind trupa Whisperblast. Stilul trupei s-a schimbat putin in cativa ani, dar bazele se regasesc in metal modern.
Trupele care au avut o infuenta mai puternica asupra trupei sunt Metallica, In Flames, System of Down,iar pentru infuentele de muzica electronica sunt responsabile trupe precum Pendulum, Prodigy si Shpongle.
In perioada initiala, trupa a fost un element important in viata tinerilor din Cluj (A FOST UN ACTOR IMPORTANT IN UNDERGROUNDUL MUSICAL DIN CLUJ), iar mai tarziu a participat si la evenimente mai importante, precum Peninsula. Pe langa concertele de success, trupa a participat la Concursul International Local Heroes, ajungand pe podium la etapa nationala a concursului.
Precedat de o pauza mai lunga, sfarsitul anului 2012 a adus schimbari radicale. Trupa și-a lansat primul EP intitulat “New Generation Rock”, care conține trei piese noi, iar in toamna anului 2013 a reprezentat România la Local Heroes Europe Award, organizat in Germania. Ca și rezultat al feedbackului pozitiv din partea publicului, trupa a lansat primul videoclip intitulat No Regrets. In 2014 vine si al diloea videoclip pe piesa “Holding on to December”.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!