ClujLife Awards 04 – ultima săptămână

Home $ Ale noastre $ ClujLife Awards 04 – ultima săptămână

by | Feb 3, 2014 | Ale noastre

Ne apropiem de finalul ClujLife Awards 04 – Bun de explorat cu EuroGsm, un proiect prin care publicul “devorator” de evenimente şi tot ce înseamnă o viaţă socială activă, îşi poate încuraja organizatorii favoriţi să continue munca depusă, cu succes, în 2013. Tot ce a contat în 2013 s-a sintetizat într-o listă de categorii şi o serie de nominalizaţi.

Pentru săptămâna trecută, Outwear a oferit un voucher în valoare de 150 lei. Pentru acest premiu au participat doar cei care au votat în perioada 27ian – 2feb. Am ales câştigătorul folosind random.org

Felicitări Roxana Nicoară! Vei fi contactată pentru a stabili cum poţi intra în posesia premiului.

Update: Roxana a hotarat sa ofere premiul altcuiva, astfel ca am refacut extragerea:

Felicitări Andreea Banea! Vei fi contactată pentru a stabili cum poţi intra în posesia premiului.

Se mai poate vota până în 6 feb (h12.00). Pe 7 feb vom anunţa câştigătorii în cadrul unui eveniment privat, urmat de o petrecere oficială.

Premiul săptămânii: voucher în valoare de 200 lei de la Smuggler (Iulius Mall, etaj).

Votul se da exclusiv pe www.clujlife.com/awards, fiecare participant ce respecta regulamentul campaniei intrand automat intr-un concurs ce ofera saptamanal vouchere in magazinele Outwear & Smuggler, iar la finalul campaniei urmand a fi anuntat castigatorul unui smartphone Samsung Galaxy S3 Mini oferit de EuroGsm.

Pentru a participa la concurs
– Esti automat inscris la concursul saptamanal atata timp cat, dupa vot, iti lasi o adresa de email valida si un numar de telefon real. Alegerea castigatorului se face cu ajutorul site-ului randomg.org.
– Premiul cel mare, smartphone-ul Samsung Galaxy S3 Mini isi va gasi castigatorul tot prin tragere la sorti. Pentru a intra in aceasta tragere la sorti trebuie sa-ti lasi o adresa de email si un numar de telefon real, dupa vot, iar apoi sa schimbi cover picture-ul contului tau de facebook folosind imaginea de mai jos iar ca description sa apara acest text: “Am votat la https://www.clujlife.com/awards 04 – bun de explorat cu http://www.eurogsm.ro/”.

amvotat
Intregul regulament poate fi gasit aici.

Categoria “Cel mai tare festival culturalo-socialo-artistic” va fi oferita de catre Iulius Mall iar castigatorul va primi un premiu surpriza.
Avem o noua categorie: “Cel mai bun eveniment cultural”.

Nominalizatii pot folosi aceste materiale pentru promovare online (cover pictureafis).

Aici gasiti castigatorii de anul trecut iar aici toate articolele despre editiile precedente.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!