Sigma @ Club Midi

by | Feb 4, 2014 | Party

SIGMA [Hospital Records, UKF / London UK]
+ US:DJ:CONTEST winner!
DJ SNOW & MC AGENT [Unusual Suspects]
BIBANU [TM Base]
FACTOR 44 b2b PADRE & MC STRENGHT

Pret bilet: 15 / 25 lei

THE EUROPEAN DRUM&BASS RE-UNION FESTIVAL – YEAR 7!
Acest eveniment isi propune sa reuneasca in fata publicului roman pe unii din cei mai reprezentativi artisti de muzica electronica din Europa, asigurand astfel diversitatea culturala si versatilitatea stilistica. Evenimentul a devenit o traditie anuala , poate cel mai mare drum&bass party al Clujului, intentionand sa propage atitudinea pozitiva si spiritul uniunii prin muzica.
Dupa 6 editii cu mai mult de 5000 de participanti,“The European Drum&Bass Re-Union” si-a consacrat reputatia de unul din cele mai importante evenimente electronice ale anului!

Incepand cu anul 2007 , SIGMA (Cameron Edwards si Joe Lenzie) si-a lasat indubitabil amprenta asupra scenei si sunetului drum&bass . Piese ca si “Night and Day”, “The Jungle”, “Stronger”, “Lassitude” (cu DJ Fresh) si “All Blue” (cea mai descarcata piesa de pe DrumandBassArena UK) au lovit in plin, atat in cluburi cat si online, inregistrand milioane de vizualizari si ascultari.
La aceastea se adauga titlul de “Best Breakthrough DJs”, remixuri pentru Ellie Goulding, Eric Prydz, Groove Armada, Sway, Rusko si ultimele piese “Rudeboy” feat Doctor si Route 94 – “My Love” (Sigma Remix) au toate sansele sa devina hiturile anului 2014!
Avand aceste premise ale unui show memorabil, NU RATATI SIGMA IN PREMIERA LA CLUJ-NAPOCA!

#Concurs: Punem la bataie 20 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/KvA” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.