Adoptă un stil elegant

by | Feb 6, 2014 | Articole

Dupa 4 saptamani in care ati avut timp sa votati cluburi / baruri / cafenele /puburi preferate din iubitul oras Cluj-Napoca, cei mai populari DJ locali, la fel si cele mai tari concerte indoor si outdoor, acum a venit timpul sa aflam castigatorii, in cadrul Galei ClujLife Awards 04.

Cea de-a patra editie a decernarii premiilor, ne va arata care sunt preferintele publicului clujean pentru activitatea din 2013. Iar pentru ca atunci cand auzim cuvantul ‘gala’, ne gandim instant la o atmosfera mai eleganta, la o ambienta pe masura, la un after party tematic, trebuie sa luam in considerare codul vestimentar ce se autoimpune unei asemeni ocazii si sa fim cat mai prezentabili. Insa asta nu inseamna ca trebuie sa ne aranjam la 4 ace sau sa purtam o coafura de spart-stanci, ci doar sa avem grija cum subliniem anumite aspecte ale vestimentatiei, astfel incat sa obtinem un look elegant si ingrijit.

Fetelor, alegeti o rochie, nu scurta, insa nici pana in pamant, ci cu o palma deasupra genunchilor. Jucati-va cu paleta cromatica, dar nu exagerati, mentineti un mister asupra tinutei, prin alegerea culorilor inchise, pamantii sau pastelate.

Baieti, la voi e simplu,va incurajez sa va jucati cu culori. Sacoul, camasa, pantalonul si incaltamintea-clasica, insa printul lor-modern, iar aici poate fi culoarea pantalonului sau textura camasii.

Articol scris de catre Madalina Simona Merca.

Tinutele au fost oferite de catre magazinul Smuggler (Iulius Mall, etaj). Multe produse beneficiaza in aceasta perioada de un discount de 30% sau alte preturi speciale!

Preturi
Pentru el: Sacou – 420 lei / Camasa – 160 lei / Botine – 320 lei
Pentru ea: Rochie – 175 lei / Accesoriu (colier) – 50 lei

Models: Madalina & Adam
Photo: Gabriel Aldea

Smuggler ofera premiul saptamanii la ClujLife Awards, un voucher in valoare de 200 lei.

#Concurs: La Gala ClujLife Awards 04 se intra pe baza de invitatie, fiind locuri limitate.
Spune-ne intr-un comentariu, mai jos, cine crezi ca va castiga la o anumita categorie. Poti castiga o invitatie dubla la gala de decernare a premiilor cat si la after party.
Castigatorii au fost anuntati.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This