Interviu: GOLAN

Home $ Interviuri | #clujlife $ Interviu: GOLAN

by | Feb 6, 2014 | Interviuri | #clujlife

G.O.L.A.N. sunt cei mai noi ștrengari apăruți recent în peisajul muzical. Un proiect cu totul deosebit și șmecher, G.O.L.A.N. înseamnă, mai exact, Ștefan Ciobănete (Charlie Boy), Alex Burcea și Ernest. Cei trei și-au unit puterile golănești pentru a crea o experiență acustică specială, în care combină în mod surprinzător instrumentele live cu sampling-ul și DJ-ingul.

GOLANii vor ajunge sambata la Cluj, iar inainte de party i-am luat la intrebari…

Salut,

Ce este “GOLAN” si ce reprezinta?
GOLAN este un proiect muzical ambitios format din 3 baieti, 2 de-ai locului, unul de peste ocean. Stefan Ciobanete, Alexandru Burcea si Ernesto Esneldo. Un fel de “firma muzicala”.

De unde vine inspiratia pentru acest proiect?
Greu de raspuns, avem artisti pe care ii urmarim si ne inspira. Sunt destui… Combinatia asta nebuna de un impatimit al muzicii electronice Charlie Boy, cu un maestro al intrumentelor, Alex si un spirit latin adevarat, Ernesto, face magia sa se intample.

Proiectul este chiar nou. Cu ce se lauda, pana acum?
Nu ne sta in caracter sa ne laudam, noi facem muzica asa cum o simtim. Se poate spune ca am castigat rapid teren si asta datorita background-rilor noastre in industria muzicala, dar GOLAN abia acum incepe sa contruiasca motive de lauda.

Care-i planul pentru 8 feb? Este prima iesire din Bucuresti pentru GOLAN?
Suntem la prima iesire din capitala, in aceasta formula si venim sa va punem la cea mai frumoasa treaba: la dans!

Cand vine vorba de party-uri si evenimente de genul asta, cum vedeti voi Clujul fata de Bucuresti?
Avem ocazia sa facem un live act in, propabil cel mai prestigios club din Romania, Midi CLUB, club care sta pe aceeasi linie cu Bucurestiul. Mai mult ca sigur o sa ne simtim ca acasa!

Pe unde va petreceti, de obicei? Care-s recomandarile voastre pentru clujeni, pentru cand merg in Bucuresti?
Noi suntem peste tot pentru ca suntem party people. Recomandam in general party-urile facute de promoteri, unde se pune mult amprenta pe actul muzical in sine. Asa ca daca treci prin Bucuresti si te nimeresti cu vreun event GOOD LIFE, COLOR, DOUBLE DAMAGE etc, nu ezita!

Cand nu sunteti GOLANi, cu ce va mai ocupati timpul liber?
Timpul liber e o expresie pentru un segment de populatie cu preocupari exacte. Noi avem timp liber mereu pentru ca nu consideram munca ceea ce facem. O facem din pasiune si timpul trece altfel pentru noi. Dar pe langa muzica mai avem si alte pasiuni: sporturi extreme, teatru, film.

Care artisti romani vi se par “golani” la ora actuala?
Pai s-au adunat cativa in anturajul asta al nostru, am enumera printre ei: OK Corral, High Jet, Heion, Victor Stancov, B0g, Mihai Ristea.

Care este ultima piesa “preferata” descoperita?
Clar trebuie sa fie Flight Facilities – Stand Still feat. Micky Green (Mario Basanov Remix)

GOLAN: Facebook / Youtube / Soundcloud

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!