Concert caritabil Dog Assist @ La Cizmărie

Home $ Articole $ Concert caritabil Dog Assist @ La Cizmărie

by | Feb 8, 2014 | Articole

La Cizmărie și Asociația Dog Assist, împreună cu partenerii săi, Pet Joy, Universitatea Babeș- Bolyai, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj- Napoca, Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj- Napoca și Institutul de Cercetare a Interacțiunii Om-Animal (ICIOA) sunt în căutarea companionului ideal pentru elevii de la Liceul Special pentru Deficienți de Vedere Cluj- Napoca, un câine rezident.

Vă invităm astfel la un concert caritabil susținut de Mihnea Blidariu (Luna Amară), Andrei Crecan (Natif) și Andy (Toy Machines), al cărui scop este strângerea de fonduri pentru achiziționarea unui cățel ce va fi pregătit de către specialiștii Dog Assist pentru a participa la activitățile de zi cu zi ale elevilor și pentru a le aduce zâmbetul pe buze.

Liceul de Deficienți de vedere oferă servicii educaţionale pentru elevii cu deficienţe de vedere şi pentru copiii cu deficienţe asociate sau cu deficienţe senzoriale multiple, de la ciclul preșcolar până la ciclul superior al liceului (clasele XI-XII). Elevii, în număr de 208, au vârste cuprinse între 6 luni şi 22 de ani şi provin din peste douăzeci de judeţe ale ţării. Dintre aceștia, 110 urmează cursurile în regim de internat.

Responsabilă pentru selecția și educarea cățelului va fi asociația Dog Assist, un ONG plin de oameni și codițe vesele, al cărui scop este să popularizeze terapia asistată de animale și beneficiile sale și să ofere astfel de servicii cât mai multor beneficiari. Specialiștii Dog Assist se vor asigura că elevii și cadrele liceului vor avea un câine echilibrat, sociabil, dar mai ales pregătit pentru muncă. Pe tot parcursul procesului de dresaj, cățelul va fi cazat și îngrijit în cadrul pensiunii pentru animale de companie Pet Joy.

Susținerea dumneavoastră – minim 10 lei, în schimbul cărora veți primi un bilet la o tombolă cu premii consistente.

Vă așteptăm așadar joi cu muzică bună, oameni și căței frumoși și veseli și alte surprize!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!