La Trap @ Boiler Club

Home $ Party $ La Trap @ Boiler Club

by | Feb 8, 2014 | Party

La Trap
*Party original Boiler

w/ DEX / ALEX CHRONIC / SYL

“La Trap” este un party original Boiler prin care ne dorim să promovăm muzica trap, un nou stil muzical care mișcă orice bootie și experimentează fiecare beat. Ce anume este muzica TRAP? Dacă ai mixa hip-hop, house şi dubstep într-un blender şi le-ai accentua cu snares, hi-hats, kicks şi un bass puternic, vei realiza ceva ce poate fi denumit TRAP, în cea mai simplă formă a sa.

În ciuda faptului că faima muzicii TRAP a explodat deodată, ea s-a născut de fapt în preajma anilor ’80-’90. În 2003, artistul T.I. şi-a numit al doilea album “Trap Musik”. Brick Squad Records au început sa creeze serii de mixtape-uri numite “Trap-A-Holics”, iar după câţiva ani, şi producători ca Lex Luger făceau muzica TRAP o parte importantă din melodiile lor hip-hop.

Acum, artişti ca Flosstradamus, TNGHT, Diplo, UZ, Baauer, CRNKN şi RL Grime cuceresc scena muzicii TRAP, ajutând să integreze genul muzical cu melodiile electro-dance.

Pregătiți-vă pentru o noapte întreagă de hip-hop și crunk și pentru încă un party Boiler menit să devină “da shit!” în materie de evenimente.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/sUz” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!