Maraton Apuseni msg systems

Home $ Sport $ Maraton Apuseni msg systems

by | Feb 11, 2014 | Sport, Știri Cluj

Maraton Apuseni msg systems este un eveniment sportiv de amploare, unic in Transilvania, care a reusit performante impresionante in editiile anterioare, atragand in ultimii doi ani aproximativ 520 de participanti, majoritatea din Romania, dar si din Bulgaria, Anglia, Norvegia, Cuba, Etiopia si SUA.

Intrecerea deja consacrata in peisajul sportiv romanesc provoaca in 24 mai 2014 alergatorii profesionisti si amatori sa isi incerce fortele, parcurgand unul din cele mai impresionante trasee de trail running din tara. Startul si sosirea vor avea loc la Pensiunea Skiland din Baisoara, iar circuitul va strabate zona de sud-est a masivului Gilau – Muntele Mare. Traseul va avea 7 puncte de alimentare/hidratare, accesand drumuri publice, drumuri forestiere si poteci montane marcate sau nemarcate.

Probele clasice de maraton (42,8 km) si semimaraton (21,1 km) feminin si masculin se vor desfasura pe categorii de varsta: 16-29, 30-39, 40-49 si 50+, precum si la categoria open. La proba Family (3,2 km) se vor putea inscrie echipe formate dintr-un adult si un copil in varsta de pana la 16 ani, impartite dupa etatea copilului: 0-3, 4-6, 7-9, 10-12 si 13-15 ani. Inscrierile se fac pe siteul evenimentului, la maratonapuseni.ro/concurs/inscriere.

Pentru castigatorii competitiei vor fi pregatite premii in bani si obiecte in valoare de 25 000 lei. De asemenea, programul din seara premierii va fi variat si atragator, ca la fiecare editie.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!