Rehab College Bar

Home $ Articole $ Recomandări $ Rehab College Bar

by | Feb 11, 2014 | Recomandări

La inceputul lunii februarie am luat parte la deschiderea unui nou bar pe Piezisa. Se numeste Rehab College Bar si ofera “leacuri pentru patimi studentesti”.

Pentru inceput, ofera:

Sticle de leac, remedii de luat înainte sau după masă, de haz sau de necaz, de inimă bună sau inimă rea. Fără rețetă, dar super- compensate, pentru buzunarul studenețesc.

Curand, vor da drumul si bucatariei iar in meniu se vor regasi:

Mâncăruri rapide, savuroase, bune pe orice vreme și în orice companie. Aici găsești gustarea de dimineață, salata de dietă, burgerul de după, cina în doi sau în toată gașca.

Pe langa asta, se anunta petreceri spontane, concursuri, jocuri de grup si karaoke. Spre exemplu, in fiecare joi dam un fusball si jucam beerpong sau flipcup la Campus Party.

Pentru cei care n-au reusit inca sa ajunga, asa arata Rehab College Bar:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Bauturile casei definesc barul iar la capitolul cafea, bere sau vin, putem spune cu mana pe inima ca n-am plecat dezamagiti. Din contra, mai ales cu preturi de 4 lei la cafeaua si berea casei sau 4,5 lei pentru un pahar de vin.

Noi iti recomandam sa treci pe la bar, sa descoperi meniul, sa stai de vorba cu Gicu, Corny si Cornel (cei trei cerbi ce te intampina de cum ai intrat), sa citesti toti peretii si sa castigi la fusball!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!