Jaxx Rock Battle: Lupta pentru 1000 de euro!

Home $ Știri Cluj $ Jaxx Rock Battle: Lupta pentru 1000 de euro!

by | Feb 14, 2014 | Știri Cluj

Jaxx Garajul cu Rock invită publicul la o demonstrație de rock acustic în Martie 2014 în urma căreia câștigătorul va pleca acasă cu un premiu de 1000 de euro!

Aflat deja la a doua ediție, Jaxx Rock Battle își propune să promoveze trupele din peisajul muzical rock clujean și nu numai și să ofere publicului un show în care aceștia din urmă sunt defapt și juriul. Anul acesta competiția vine însă cu o provocare pentru iubitorii de rock care se înscriu în concurs: partea de acoustic battle. Așadar, trupele care se înscriu în concurs vor trebui să adopte o nouă abordare față de melodiile lor și să le reorchestreze pentru a îndeplini cerințele concursului. Intrumentele premise sunt: tobe, chitara acustica, chitara bass și clape doar cu ton de pian, iar fiecare dintre trupele/soliștii înscriși vor avea dreptul la o reprezentație de jumătate de oră în urma căreia juriul alături de public vor nota și vor decide poziționarea trupei în clasament.

Trupa care la final se va clasa pe prima poziție, va primi premiul cel mare al concursului în valoare de 1000 de euro, premiu menit să îi ajute pe acești iubitori de muzică rock să își promoveze pasiunea. De asemenea, Jaxx Garajul cu Rock își propune să susțină comunitatea de rock așadar Jaxx Rock Battle este doar una din oportunitățile de afirmare pentru aceștia din urmă.

Termenul limită până la care trupele se mai pot înscrie este 15 Februarie 2014, urmând ca mai apoi aceștia să fie programați într-una din serile de concurs din luna Martie și apoi să se dea startul la rock! Publicul clujean va putea să își susțină favoriții în toate serile de concerte live organizate și va putea să decidă cine merită marele premiu de 1000 de euro, alături de juriul specializat.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!