Rock n Cluj @ Casa de Cultură a Studenților

Home $ Articole $ Rock n Cluj @ Casa de Cultură a Studenților

by | Feb 14, 2014 | Articole

Rock’n Cluj

Concert: Cristi Minculescu & Nuțu Olteanu Supergrup

In deschidere: C.A.S.H.

Biletele se găsesc la agenția de bilete a Casei de Cultură a Studenților, magazinul Diverta și pe site-ul myticket.ro, fiind disponibile în trei variante de preț: 35 lei, 50 lei și 90 lei.

Evenimentul se adresează publicului larg, în special fanilor muzicii rock de calitate, pentru care Nuţu Olteanu şi Cristi Minculescu reprezintă două nume de referință în muzica românească. Publicul va avea ocazia să reasculte piese cunoscute și îndrăgite din repertoriul mai vechi al lui Nuţu Olteanu şi Cristi Minculescu, dar şi cover-uri ale unor piese celebre aparţinând unor trupe de talie mondială, în interpretarea inconfundabilă a lui Cristi Minculescu.
Stabilit în prezent în Germania, la Regensburg, după părăsirea trupei Iris, al cărei solist a fost o perioadă îndelungată, Cristi Minculescu a rămas deschis colaborărilor artistice și contactului cu numeroşii săi fani.

Nuțu Olteanu, fondator al formației Iris, compozitor și chitarist solo în epoca de glorie din anii ’80, s-a stabilit în Suedia la începutul anilor ’90, dar a avut apariții și pe scenele din România, ca „guest musician”, alături de Holograf, unde a cântat după ce a părăsit trupa Iris.

Ideea reunirii celor doi muzicieni de excepție s-a materializat la insinstențele Fundației Phoenix, care îl reprezintă pe Cristi Minculescu. Pentru noul proiect, lor li s-au alăturat doi muzicieni suedezi, Anders Diephuis și Ken Sundberg.

Repertoriul reunește piese consacrate de trupa Iris și reașteptate de fani – „Trenul fără naș”, „Pe ape”, „Doar pentru voi”, „Lumina zilei”, „Noaptea”, „Strada ta”, „Cei ce vor fi”, „Baby”. Totodată fanii vor putea asculta preluări din repertoriul unor trupe precum AC/DC, Bad Company, Whitesnake și Led Zeppelin.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!