Fata cu distracția

by | Feb 16, 2014 | Recomandări

Impreuna cu Farmec, suntem in cautarea unei fete simpatice, sociabile, activa in materie de going out si cu prezenta in social media. Vrem sa ne recomande cele mai hip locuri de iesit in oras, cele mai tari party-uri si de unde nu trebuie sa lipsesti in weekend. Nu doar sa laude dar si sa critice (constructiv).

Oferim 200 Euro (cate 50e in fiecare weekend, timp de o luna) pentru a iesi in oras!

Timp de o luna, “Fata cu distractia” isi va tine un jurnal (blog) pe clujlife.com si saptamanal va povesti despre iesirile sale in oras.

 

Vrei sa fii “Fata cu distractia” si sa iesi in oras, timp de o luna, pe cheltuiala noastra? Foloseste formularul de mai jos:

 

Inscrierea se face in perioada 17-23feb. Din totalul persoanelor inscrise, vor fi alese 10 concurente finaliste. In perioada 24feb-2mar, cele 10 concurente vor participa la un concurs de popularitate.

Update: lista finalistelor.

Fiecare concurenta va avea o pagina dedicata si va putea strange like-uri. Numarul de like-uri va reprezenta 40% din punctajul final, restul de 60% fiind stabilit de catre juriu. Regulamentul campaniei il gasiti aici.

Pe 3 martie va fi anuntata “Fata cu distractia”. Inainte de a-si povesti iesirile din weekend, castigatoarea va beneficia de o sedinta de dermoanaliza oferita de specialistii Farmec + o serie de produse recomandate de catre acestia.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This