Puzzle Night – Sezonul 2 @ Atelier Cafe

by | Feb 16, 2014 | Articole

Sezonul 2 de Puzzle Night continuă cu cea de-a 9-a etapă luni, 17 februarie, în Atelier Cafe! Tu pregăteşte-ţi echipa (de maxim 4 persoane) şi participă la prima etapă dintr-un campionat constructiv – la propriu! Un campionat de construit puzzle-uri!

Ce trebuie să ştii:

Ai nevoie doar de puţină îndemânare şi dorinţă de distracţie, de restul avem noi grijă. 🙂 Noi aducem puzzle-urile, iar tu va trebui să le construieşti în cel mai scurt timp alături de echipa ta. Cele mai rapide 3 echipe vor fi răsplătitecu premii fel de fel din partea cafenelei. De asemenea, fiecare echipă îşi va putea păstra puzzle-ul construit la finalul serii, indiferent de poziţia ocupată în clasament.

Rezolvă cât mai repede puzzle-urile propuse şi adună punctele necesare pentru a ajunge în topul final (răsplătit cu premii faine de tot!) – demonstrează că echipa ta este cea mai bună din Cluj într-ale puzzle-urilor!

Înscrierea se acceptă până duminică seara cel târziu, la bar sau la 0264450655. Acces în competiţie: 20 lei/echipă.

E foarte important de ştiut că poţi avea şi susţinători! Ei nu vor putea face parte din echipa ta, dar te vor putea sprijini moral şi, bineînţeles, la împărţirea premiilor.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This