Cherchez la femme @ Opera Cluj

by | Feb 17, 2014 | Articole

Cortina Events organizează vineri, 14 martie 2014, de la ora 19:00, spectacolul de teatru „Cherchez la femme!” al Companiei Passe-Partout – Dan Puric, la Opera Națională Română din Cluj-Napoca.

„Cherchez la femme!” se identifică cu stilul deja consacrat al Școlii lui DAN PURIC, însă Petrică Voicu, creatorul acestui spectacol, și-a găsit, după mulți ani de lucru, propria cale de expresie. Mesajul său este simplu – viața este o călătorie în căutarea iubirii.

Pantomimă și dans, lumină și întuneric, realitate dură și vis gingaș, dar și mult umor, din toate acestea se naște misterul spectacolului. Vorbind despre iluzii, descoperiri și durere, „Cherchez la femme!” ne vorbește de fapt despre o îndrăgostire, ca miracol al Universului.

Distribuția: Petrică Voicu, Elena Rusu, Diana Vladu, Emanuela Fazekaș, Vadim Rusu, Sebastian Petrovici.

Nu rata „Cherchez la femme!”, pe 14 martie 2014, de la ora 19:00, la Opera Națională Română Cluj-Napoca! Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro, la punctele Eventim din Cluj-Napoca (Agentia de bilete a Teatrului Național și Cluj Arena) și în magazinele Orange, Vodafone, Cărturești și Domo.

Detalii: www.cortina-events.ro

 

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This