Investiții de timp liber: 17 – 22 februarie 2014

Home $ Articole $ Investiții de timp liber: 17 – 22 februarie 2014

by | Feb 17, 2014 | Articole

Pe cât de mult te-ai bucurat de vremea frumoasă din week-end, lenevind ca o șopârlă prin Unirii, pe atât de tare te-ai deprimat luni dimineața, când încercai să admiri peisajul gri și ploios, tipic lunii noiembrie. După o oră pe banda de alergat, două batoane cu cereale și o cafea la pachet, puf! ești gata să muți dealurile (să nu ne aruncăm totuși la munți prea înalți, că e de-abia luni!) din loc. Adică să-i dai bice unei săptămâni încărcate.

Veștile bune nu sunt însă puține.
Poți să îți dovedești statutul de puzzle – guru în Atelier Cafe la Puzzle Night.
Dacă ai chef de bere, cea servită la halbă în Janis Club la Warm Up Party e cu siguranță cea mai bună.
Fie Retro la Kharma sau College la Euphoria Music Hall? E alegerea ta.
Dar nu uita că e bine să-ți clătești privirea cu niște pete de culoare. De asta e bine să vezi expoziția de reclame Medicamentele anilor 40. Sau cea de benzi desenate est europene, găzduită de Muzeul de Artă.
Teatrul de club se poartă, așa că îți poți lua bilet la Horny Birds și Salome. În oricare din situații, vei rămâne în centru, la Diesel sau la The Soviet.
Pentru o seară de poezie însă va trebui să mergi puțin mai departe, spre Zorilor, dar atmosfera din La Perne merită cele 15 minute de mers pe jos.
Fussballl, Beer-pong, Flip Cup. Sună cunoscut? Da, aduce a Campus Party. Deci mai ai încă o șansă să te simți student, în Rehab College party.
Pe Oana Mureșan o asculți tot în Atelier, asta dacă îți place jazzul. Unora cică le place.
Dacă poftești la ritmuri de hip-hop, Irish & Music Pub e the place to go. Pentru că Sisu Tudor, Dragonu’ Ak47, Stres si Tecko Starr.
În The Shelter poți să prinzi un concert (Fluturi pe Asfalt) sau la un party așa, mai funk. Depinde în care seară ești mai liber.
La Turnul Croitorilor te duci să cumperi mici nimicuri drăguțe și originale, că așa-i la tâg. Însă, cu o seară înainte, strigi cât de țin plămânii “Jos cenzura”. Cot la cot cu Paraziții.
Ai chef de o luptă muzicală? Atunci pune-i taximetristului să te ducă la Boiler.
Știi că s-a terminat săptămâna când prietenii te cheamă la Seara Gagicilor, dar tu vrei de fapt la DUBASE, în Booha. Și vei sfârși prin a ajunge să-l vezi pe SIGMA în Midi.

LUNI
Dans contemporan și muzică? Sună bine. Se întâmplă la Casa de Cultură a Studenților.
Și dacă n-ai chef de chestii culturale, berea e o idee bună mereu. Cu atât mai mult dacă te joci în timp ce o bei. Beer pong la Dubious party în Janis să fie, deci!
Iar dacă nu ai mult de lucru marți, e de mers și în Caro Club. Nu de alta, dar tequila și berea sunt hiturile serii. Și durerile de a doua zi.

MARȚI
Ești single? După o seară în After Eight nu vei mai fi.
Dacă vrei să o impresionezi pe colega pasionată de teatru, cumpără două bilete la Cei doi gentlemeni din Verona. Se joacă la Teatrul Național.
Fetele cochete petrec în PHI 18, că doar e seara lor, iar pe toți colegii tăi îi găsești probabil în Janis Club / Stuf, la Cool Age Party.

MIERCURI
Azi e zi cu program cultural prelungit. Vizitezi expoziții la Muzeul de Artă, Etnografic și la Clădirea Casino din Parcul Central. O să ți se facă foame, oprește-te pe Eroilor la Pizza & Pasta și fă o degustare. Și dacă îți mai umblă mintea cu viteză, The Soviet te așteaptă la un concurs de cultură generală. După care e timpul să îți consumi toate rezervele de energie la un College Party autentic, în Euphoria Music Hall.

JOI
Rock la Casa de Cultură a Studenților cu Cristi Minculescu și Nuțu Olteanu Super Grup sau Hip Hop cu Paraziții în Euphoria Music Hall? Grea alegere!
Retro la triplu joi seara, în After Eight, Club XS și în Club PHI 18. S*X, Dr*gs & Rock’N Roll începe după 22.00 în Beci 36, iar la Casa TIFF îi vezi pe LUCA M & Just2. Sau poate vrei să vezi Nymphomaniac la Victoria?

VINERI
După job, îți recomandăm un duș, un set curat de haine și șosete, pantofi comozi și ceva mâncare în stomac. Nu de alta, dar seara e lungă.
Dacă vrei să uiți de mailuri, dar încă nu ești pregătit pentru shoturi, du-te la Teatrul Național să vezi Artă. Sau la Teatrul Maghiar, să te delectezi cu un spectacol de Purcărete. Ritmurile balcanice îți amintesc de concediul din Bulgaria, așa că vei poposi în Club Event, de unde poți merge în The Shelter, asta dacă vrei să schimbi registrul muzical: anii ’50, ’60, ’70, rock’n’roll. I feel good – întotdeauna te simți bine în Diesel, dar mai ales vineri seara.
Super gașca de la Beard Brothers te așteaptă în Shto să te omenească cu niște drinkuri, acum că ai scăpat de sesiune.
Noaptea-i tânără și ai chef de plimbări. Iată două destinații, una într-un capăt, una în celălalt. De oraș. Club Midi – The Midi Show & Boiler Club – Fabricat în Boiler. Mai poți?

SÂMBĂTĂ
Primăvara cu stil” adică târgul de obiecte lucrate manual se întâmplă la Turnul Croitorilor, deci îți poți face de lucru în oraș în prima parte a zilei. La fix pentru a prinde un meci de pe Cluj Arena. Seara, te îmbraci frumos pentru că la Balul Operei ținuta de gală e obligatorie. Puțin mai târziu, în Booha, nu mai ai nevoie de ea, te descurci doar cu jeanși, o cămașă și converși. Eventual un papion te ajută, dacă vrei să ajungi în Eclipse Club.

DUMINICĂ
Întâi lenevești, îți faci o cafea, butonezi telefonul/televizorul, mai lenevești puțin și apoi ești gata pentru un film la Cinema City. The Monuments Men, de exemplu. Dar cel mai important, trebuie să fii fresh pentru concertul Byron. Ocupă-te deci de lucruri relaxante, precum shoppingul sai window shoppingul. La Iulius Mall ai ce face.

Pentru o „investiție” de timp liber mai complexă, consulta programul evenimentelor pe fiecare zi in parte si downloadeaza aplicatia Nappoca.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!