Pizza & Pasta – Ristorante Italiano

Home $ Articole $ Recomandări $ Pizza & Pasta – Ristorante Italiano

by | Feb 17, 2014 | Recomandări

Recent am dat peste noul “ristorante italiano” de pe Blvd. Eroilor, chiar la numarul #1 (langa clopot). Se numeste Pizza & Pasta, poate unii dintre voi il stiu de cand era situat pe Memorandumului…

Cautam un loc din centrul Clujului, unde se poate servi masa intr-un mod simplu si la un pret decent. Am ales Pizza & Pasta pentru simplitatea bucatariei italiene dar si din curiozitatea pentru o margherita in localul unui italian.
Cei care ati vizitat Italia, veti remarca cateva detalii ce se regasesc intr-un local tipic italian.

De cum am intrat, ni s-a prezentat meniul (momentan provizoriu, accentul fiind pus pe Pizza si Paste) dar si faptul ca intre orele h10.00 si h18.00 se poate servi meniul zilei (prezentat in trei variante, pretul fiind de 13 sau 15 lei). Apropo de meniul zilei, veti primi un cupon stampilat care va ofera al 10-lea meniu gratis.

Am ales doua tipuri de paste (con Ragu si Quattro Formaggi) si o margherita, de pofta.

Pana a fost gata masa, am consultat mai bine meniul. Au multe feluri de pizza si toate sunt prezentate la acelasi pret: 15 lei. Exceptie face margherita care este doar 10 lei (450g).

Pastele se impart in doua categorii, cele simple si cele speciale. Pretul difera, de la 15 la 20 lei, dar si ingredientele. Cateva exemple: Pomodoro e salsiccia, speck e mascarpone, panna e salmone, panna e zafferano (șofran) sau funghi porcini.

Asadar, daca sunteti in cautare de un local din centrul Clujului unde sa puteti servi masa, va recomandam sa treceti pe la Pizza & Pasta. Pentru ca pun si la pachet, abia asteptam primavara, sa putem sta pe o banca din Piata Unirii la o pasta sau o felie de pizza 🙂

Pizza & Pasta
Eroilor #1, Cluj

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!