Cluj 365 – tot orașul pe peretele tău

by | Feb 19, 2014 | Recomandări

Primul calendar cu evenimentele de anvergură prenotate nu e o idee rea deloc, chiar dacă vine în varianta tipărită. Cu TIFF, cu Electric Castle, cu Photo Romania, cu Jazz in the Park, cu The Woman, cu Touristica, cu FISC, cu câte și mai câte. Acum că le văd și eu pe hârtie parcă într-adevăr arată altfel. Ca un fel de întâlnire.

Așa, măcar vezi altceva când te uiți pe pereți, mai ales că băieții și fetele de la Daisler Print House și-au dat toată silința să-l facă să arate cât de cât prietenos. Mai este puțin de lucru, dar pentru primul an de existență, eu spun că produsul Cluj 365 arată foarte bine.

Și cum evenimentele apar la tot pasul, Cluj 365 va fi îmbogățit și pe parcursul anului cu toate evenimentele de anvergură care vor fi anunțate, așa că dacă aveți cunoștințe de festivaluri ori aniversări care merită notate în Cluj 365 scrieți-le pe facebook sau pe mail ([email protected]) celor de la Daisler Print House.

Eu zic să încurajăm tot ce merită încurajat în Cluj! De aceea, ClujLife recomandă Cluj 365.

PS: Acum nu mai aveți nici o scuză să nu mai ajungeți la evenimente, mai ales că le aveți scrise pe foaie și când rămâneți fără curent sau internet 🙂

Comenzi online pe daisler.ro sau pe str. Universității nr. 11.

Tags: daisler

Evenimente viitoare

Living Dinosaurs Experience

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This