Arnaldo @ Boiler Club

Home $ Party $ Arnaldo @ Boiler Club

by | Feb 21, 2014 | Party

THEJOINTVENTURES welcomes: ARNALDO [UK]

 

 

Născut în San Luis, Argentina, Arnaldo a ajuns să cunoască faima datorită relocării sale la Manchester unde a lucrat pentru renumitul magazin de muzică Eastern Bloc şi mixat timp de 4 ani, ca rezident, într-un club de deep house.
Stabilit la Londra, Arnaldo a apărut deja alături de unii dintre cei mai buni DJ din lume, având totodată show-uri regulate prin Europa şi Marea Britanie. Într-un viitor apropiat îl aşteaptă o apariţie de senzaţie alături de Derrick May şi Fred P.

Construindu-şi încet, dar sigur, o reputaţie ca om de muzică, Arnaldo iese în evidenţă datorită producţiilor sale subtile şi organice. Cu lansări la ‘Smallville’, ‘Greta Cottage Workshop’ şi ‘Blank Slate’, contribuţii la ‘Until My Heart Stops’ alături de Joey Anderson, October şi Leif, Arnaldo este unul dintre acei DJ care vor ajunge departe.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/Hx” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!