Cluburi, Party

Pagal & Nukkotin @ Grua

Pagal / Nukkotin

 

Numit într-o perioadă, pe bună dreptate, “regele afterhours-ului”, Pagal a fost şi rămâne unul dintre cei mai iubiţi şi apreciaţi DJ români, aducând o mare contribuţie mişcării clubbing şi scenei de muzică electronică autohtone. Câştigator în 2006 al trofelului de cel mai bun DJ român, Pagal a fost unanim apreciat de toţi marii DJ-i ai lumii, ori de câte ori aceştia ne-au vizitat.

 

Excentric şi rebel, Pagal a devenit unul din simbolurile clubbing-ului românesc, un artist complet, în adevăratul sens al cuvântului, un personaj iubit şi apreciat ori de câte ori se află la pupitru. Succesul înregistrat în postura de DJ şi aprecierea de care se bucură din partea unor nume ca Luciano, Laurent Garnier sau Loco Dice, dau ca sigur un success şi în meseria de producător, Prezent la toate evenimentele de anvergură din clubbing-ul românesc si nu numai, Pagal este, fără îndoială, unul dintre cei mai buni şi originali artişti, pe care scena clubbing-ului autohton îi are.

ClujLife - Te scoate din casă

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.