Fata cu distracţia: Alina

Home $ Articole $ Fata cu distracţia: Alina

by | Feb 24, 2014 | Articole

Pentru campania “Fata cu distracţia” am ales 10 finaliste. Ea este una dintre ele:

Alina – 23 de ani, studenta
Localuri preferate: Bricks, Booha Bar, Shto College Bar, Club Midi
Ultimul “cel mai tare party” la care fost: Ricardo Villalobos / Rhadoo / Mihigh @ Club Midi

O gasiti si pe Facebook.

Articolul ei:

Mas profundo que mis pies Ricardo Villalobos

De când lumea noi, oamenii, am căutat o oază de relaxare şi ce poate să însemne relaxare, exteriorizare şi detaşarea de problemele cu care ne confruntăm în timpul săptămânii decât o ieşire cu grupul de oameni care la rândul lor îşi doresc acelaşi lucru!!!!
Ne-am decis să mergem să ascultăm muzică bună unde altundeva decât la Midi unde invitaţii speciali au fost Ricardo Villalobos si Rhadoo.
Ricardo Villalobos fiind pe locul 12 în lume ca şi disk jokey începându-şi activitatea din 1993, de origine Chilian-German, reuşind alături de romanul Rhadoo să aducă la Midi o atmosferă electrizantă plină de culoare şi sunete care nu te lăsau să stai locului. 
Cum era de aşteptat clubul a fost plin de oameni entuziaşti care abia aşteptau să îl asculte, chiar dacă clubul a fost aglomerat Ricardo Villalobos a reuşit să ne aducă în starea de extaz cu beat-urile pline de energie electrizantă până dimineaţa târziu, foarte târziu )) eu, reuşind să rezist până la 7 dimineaţa ei…..la nesfârşit, fiind binecunoscut faptul că latinii sunt vulcanici aşa a fost şi Ricardo Villalobos reuşind să aprindă atmosfera iar întâlnirea cu el nu a putut fi una decât explozivă .
Ce aş mai putea să zic decât că a fost o petrecere memorabiliă şi că sunt bucuroasă că am putut lua parte în Cluj la un eveniment şi o seară atât de bună, cu sunete şi o muzică epică, sonorizare perfectă alături de prieteni dragi…..hmmm mai vrem!!!!!

Crezi ca Alina ar fi potrivita pentru titlul de “Fata cu distracţia“? O poti sustine folosind butonul de Like (de mai jos).

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!