Fata cu distracţia: Carla

Home $ Articole $ Fata cu distracţia: Carla

by | Feb 24, 2014 | Articole

Pentru campania “Fata cu distracţia” am ales 10 finaliste. Ea este una dintre ele:

Carla Martina – 20 de ani, studenta
Localuri preferate: Club Midi, Molecular Beams, Shto College Bar, Toulouse
Ultimul “cel mai tare party” la care fost: Booka Shade @ Club Midi

O gasiti pe Facebook sau ii puteti citi blogul.

Articolul ei:

Last friday night

Hmm..ultima vineri seară a fost cu adevarat o experiență nouă pentru mine. Știți ziua aceea când este ziua de naștere a celei mai bune prietene sau a celui mai bun prieten și trebuie să ieșiți în localul ei/lui preferat, iar gusturile voastre în materie de party-uri sunt cam diferite? Ei bine, cam așa a fost cea mai recentă seară de „distracție” pentru mine.

Cum sunt genul care merge în oraș pentru a se distra și a se simții bine din toate punctele de vedere, și nu pentru a combina, a-mi rupe picioarele pe tocuri de 15 cm și a-mi trage fusta mai jos la fiecare două minute, prefer de asemenea și localurile de acest gen: beat-uri tari, tărie și oameni faini, care ies să se distreze și nu să combine sau să fie acolo doar de dragul imaginii.

Totuși, prietenii sunt prieteni, compromisurile sunt compromisuri, iar eu am ajuns în respectiva seară de vineri la Vertigo Ignition. Nu că aș avea neapărat ceva cu acest local, însă, ca orice alt om care nu agreează și nu frecventează localurile de genu din diverse motive, am avut anumite preconcepții negative: bărbați 30+ gata să atace pipițele (jumătate plastic + machiaj) care mai de care mai aparte (dar defapt sunt ca trase la tipar). Nu vreau sa fiu rea, însă realitatea este uneori dureroasă.

Pentru mine? O ținută all black (nu fustă/rochie) a fost de ajuns, pentru că așa mergi la sigur, oricât de select ar fi clubul. Mă gândeam că puțină vodka și tequila vor mai alunga din tensiunea ce o dețineam, însă m-am înșelat. Să auzi aceleași beat-uri toată noaptea și să schimbi doar piesele care sunt relativ comerciale, poate deveni plictisitor. Ce a salvat oarecum situația (cel puțin în cazul meu), a fost un tip ce cânta live la saxofon peste piesele ce rulau – ei bine, e chiar frumos și aparte.

Bărbații erau cei pe care îi anticipasem, dar pe lângă mai adăugăm străini și copii de bani gata (aparent). Fete? Prefer să nu deschid subiectul. în rest, o atmosfera chill, de lounge. Cum pentru buna mea dispoziție contează și designul localului, iar ochiul meu este cam critic, nu am avut prea multe de comentat, în afară de spațiul îngust raportat la „publicul” numeros, cam multe trepte între „ringul de dans” și canapele, care îți pot juca feste din cauza băuturii, mai ales dacă ești fată și ai tocuri, plus că într-un local atât de îngust nu bagi pe mijloc un ring înalt și lung pentru animatoare, astfel încât clienții tâi se vor plânge mai mult că se bagă toată lumea în ei și nu că pot dansa în voie.

Anyway, gusturile sunt împărțite; noroc cu prietenele mele. Cu ele totul devine mai ușor, chiar daca locul/party-ul nu este chiar pe gustul meu. În rest, o atmosferă chill; puțină băutură, câteva țigări și prietenii dragi te pot salva de la o seară care nu este tocmai de partea ta. Și dacă e până acolo, pentru ei ai ieșit în oraș, nu pentru altceva sau altcineva.

Crezi ca ar fi potrivita Carla pentru titlul de “Fata cu distracţia“? O poti sustine folosind butonul de Like (de mai jos).

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!