Fata cu distracţia: Gloria

Home $ Articole $ Fata cu distracţia: Gloria

by | Feb 24, 2014 | Articole

Pentru campania “Fata cu distracţia” am ales 10 finaliste. Ea este una dintre ele:

Gloria – 24 de ani, online marketer
Localuri preferate: Yolka, Booha Bar, Cervia, Boiler Club
Ultimul “cel mai tare party” la care fost: Stanton Warriors @ Boiler Club

O gasiti pe Facebook, pe Instagram sau pe FlashMe.

Articolul ei:

Data trecuta parea ca da semne ca totusi i-ar placea de mine. Dar de cand ne-am cunoscut nimic nu e sigur, ba e bine, ba dispare. Hai, ca noaptea e tanara si am stabilit ca iesim impreuna, depinde de mine cum o sa decurga. Ne-am intalnit in Shto si am mers impreuna in Boiler.

Am intrat pe usa si am zarit cei mai frumosi ochi albastri, care m-au vazut si ei. Mi-a zambit, ne-am salutat. Seara devenea interesanta. Nu l-am mai vazut demult, cum de am uitat de el?
Am coborat si am intalnit o groaza de prieteni. Un shot de Tatratea, mai o poveste si insotitorul meu parea ca se plictiseste, n-are chef de flirtat. Nici n-am apucat sa ma gandesc la vreun plan, am simtit un brat care ma ia de o parte. Ochii albastrii m-au trezit din orice ameteala si m-a teleportat pe un taram indepartat de cel al clubului. Glumite peste glumite si un sarut pasional. Brusc aud din nou muzica, luminile sclipesc mai puternic si prietenii mei se uita cu un zambet larg la mine. Tipul cu care am venit? Nu stiu, a disparut. Nici macar nu conta. Muzica era din ce in ce mai buna si noi dansam. Da, dansam impreuna si ochii albastrii imi zambeau. Iar acel Woo-woo baut parea mai bun ca niciodata.

In drum spre casa prietena mea incerca sa-mi explice cat de bine ii pare ca am scapat de nehotaratul acela. Abia asteaptam partyul de vinerea viitoare din Boiler. Sau mergem in Midi? Da, sigur o sa vina la Dub Fx. Seara vom iesi doar la bere cu sirop de visine, asa chill in Booha ca sa asteptam impreuna un semn de la nou meu crush. Ah…n-am facut schimb de numere de telefon. Mai conteaza? Avem atatia prieteni in comun.
11 ore mai tarziu am primit un SMS – Hai sa ne vedem la o bere in Booha. Nesemnat.
Stiu cine e 😀

Crezi ca Gloria ar fi potrivita pentru titlul de “Fata cu distracţia“? O poti sustine folosind butonul de Like (de mai jos).

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!