La un ceai cu Radu Vancu și cărțile lui

Home $ Cultural $ Carte $ La un ceai cu Radu Vancu și cărțile lui

by | Feb 24, 2014 | Carte

La un ceai cu Radu Vancu și cărțile lui @ Cărturești

Dacă sunteți în căutare de inspirație, dacă sunteți curioși de unde vine inspirația altora, dacă vă place poezia, în general, și Radu Vancu, în particular, sau dacă, pur și simplu, apreciați o conversație de calitate, cu oameni talentați și inteligenți, avem o veste bună pentru voi: joia aceasta, se reia seria Dialoguri cu Scriitori Români.

 

 

Invitatul lunii februarie este Radu Vancu, un poet sibian cu șase cărți de poezie publicate, pentru care a primit premii în țară și în străinătate. Pe lângă cărțile de poezie, a publicat două eseuri ample despre Mihai Eminescu și Mircea Ivănescu și alte două cărți despre poeți români și străini. A scris, de asemenea, și o poveste pentru copii. Împreună cu Claudiu Komartin, e co-editorul antologiilor ”Cele mai frumoase poeme din anul…” (2010, 2011 și 2012). A tradus romane și poezie (două selecţii masive din Ezra Pound și John Berryman). Este lector la Facultatea de Litere și Arte a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu și redactor la revistele Poesis International și Transilvania. E unul dintre organizatorii Festivalului Internaţional de Poezie de la Sibiu.

Sunteți așteptați așadar, la un ceai cald și un dialog prietenesc, cu unul dintre cei mai importanți tineri poeți români actuali și cu moderatorul Mihai Mateiu, joi, 27 februarie, de la ora 19, la librăria Cărturești.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!