TC @ Club Midi

Home $ Party $ TC @ Club Midi

by | Feb 25, 2014 | Party

Unusual Suspects prezintă TC [Don’t Play / UK], în premieră la Cluj-Napoca.

Lineup:
TC
SNOW & MC AGENT
DOWN
MOFO b2b DJUBEI
FACTOR 44 b2b PADRE & MC STRENGHT

Pret intrare: 15 / 25 lei

TC este unul din cei mai prolifici si constanti producatori de muzica drum&bass si unul din cei mai solicitati dj din circuit, fiind printre putinii artisti care au reusit sa aiba parte de succes atat in mainstream cat si in underground.
Inca de la primul sau album , in anul 2007, acesta a adus ascultatorilor piese legendare ca si “Rockstar”, “Where’s My Money” sau “Deep” …standardul ridicat al productiilor sale mentinandu-se pana in prezent.

De asemenea TC remixeaza piese a unor nume uriase ca Damien Marley, Nas, Rihanna, Daft Punk si multi altii si foloseste propria voce , inregistrand pe albume ale unor artisti ca si Pendulum, Camo&Crooked sau Subfocus.
Productiile de exceptie continua cu “Tap Ho”, “Concrete” si “Burning Starlight” … culminand la finalul anului 2013, cu piesa “Get Down Low” care a generat un fenomen global in cluburi, numitul “sit down” la introul piesei, dupa care ringul de dans explodeaza, artisti din intreaga lume trimitand imagini cu manifestarile publicului pe aceasta piesa, acestea generand un videoclip de mare succes.
Un maestru al sunetului, TC este si un dj de exceptie, avand unul din cele mai intense si explozive dj seturi pe care le veti auzi!
Astfel, va asteptam pe 22 Martie sa aniversati alaturi de noi 11 ani de Unusual Suspects, pe sunetele incredibile ale lui TC!

#Concurs: Punem la bataie 20 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la…http://cjl.ro/Z3v” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!