3 Days to Kill

Home $ Cinema $ 3 Days to Kill

by | Feb 26, 2014 | Cinema

Vă aduceţi ultima dată când l-aţi văzut pe Kevin Costner într-un rol principal şi filmul chiar să fie bun? Eu unul nu-mi aduc aminte, dar dacă mă gândesc bine… am ceva amintiri cu el într-un film idiot despre ceva alegeri americane (Swing Vote) sau de rolul băiatului bun care-l instruia pe Ashton Kutcher ca să devină salvator la paza de coastă. Un stand alone de 90 de minute nu-mi aduc aminte de la Mr. Brooks încoace şi cred că era şi timpul ca actorul american să fie scos de la naftalină. Cel care-l scoate e Joseph McGinty Nichol, un regizor cunoscut pentru We Are Marshall, Terminator Salvation şi mai recentul, This Means War, care are obişnuinţa de a face filme de acţiune destul de decente.

Cu 3 Days to Kill, McGinty ne readuce din nou în lumea spionilor, a celor antrenaţi să facă treburi pe care nimeni nu prea le vrea. Un astfel de spion este şi Ethan Runner (Costner), numai că minunata lui carieră se apropie de final. După pensionare, Ethan are de gând să reintre în viaţa familiei lui şi să se apropie mai mul de propria fiică. Ca să nu avem parte de un film plictisitor despre un spion retras, Ethan este aruncat într-o ultimă misiune. El trebuie să descopere acum identitatea unui terorist periculos gata să ucidă mii de oameni nevinovaţi. Misiunea are un deadline presant, pentru că Ethan este pe moarte. Totuși reuşita misiunii îi poate aduce un drog experimental care să-i ofere o perioadă mai lungă de timp alături de familia sa.

3 Days to Kill rulează în cinematografele noastre din 21 februarie şi este un film numai bun de văzut pentru iubitorii genului action sau pentru fanii lui Kevin Costner. Din distribuţie, alături de celebrul actor mai fac parte Amber Heard si Hailee Steinfeld (devenită celebră după rolul din True Grit).

Vă aşteaptăm pe fanpage-urile ClujLife & FilmSinopsis să ne spuneţi dacă v-a plăcut filmul.

Articol scris de Marian Iuga, FilmSinopsis

3 Days to Kill
Site / Facebook / Trailer:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!