Expoziţie de pictură “Viaţa. Poveste pictată.” de Sorin G. Ionescu

by | Feb 26, 2014 | Expozitii

Expoziţie de pictură “Viaţa. Poveste pictată.” de de Sorin G. Ionescu

 

 

Viaţa are multe definiţii. Pentru artistul Sorin G. Ionescu, viaţa este o poveste pictată…

Expoziţia personală de pictură “Viaţa. Poveste pictată.” semnată de Sorin G. Ionescu va fi vernisată joi, în 27 februarie 2014, de la ora 18.

Lucrările pot fi vizionate până la sfârşitul lunii martie, în spaţiul expoziţional de la restaurantul Nobori, de pe strada Plopilor, nr. 62, Cluj-Napoca, în fiecare zi, după ora 12.

Tablourile sunt realizate în ulei pe pânză, respectiv pe pânză cartonată. Este prima serie de lucrări de pictură realizate de Sorin G. Ionescu. Expoziţia conţine un set de tablouri care înfăţişează marea, fragmentat în trei părţi, precum şi o linie de alte cinci tablouri care evidenţiaza mişcarea corpului în feluri mai puţin clare sau evidente, dar care stârnesc imaginaţia privitorului.

 

Evenimentul face parte din proiectul “Arta, Remediul Sufletului”. Expoziţia este cu vânzare în scop umanitar, având preţuri de referinţă. Sumele strânse în urma vânzării vor fi folosite pentru activităţile asociaţiei Distonia, dar şi pentru ca Sorin să poată face anumite investigaţii medicale la o clinică din străinătate, specializată pe probleme neurologice (Clinica Acibadem, Turcia).

Evenimente viitoare

Tue 22

Street FOOD Park Cluj-Napoca

3 July, 12:00 pm - 27 September, 10:00 pm
Tue 22

EC Garden

31 August, 5:00 pm - 1 October, 10:00 pm
Tue 22

Techsylvania 2020

20 September, 8:30 am - 23 September, 6:00 pm

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This