BOILER proudly presents: DJ EZ - Evenimente din Cluj Napoca
Cluburi, Party

BOILER proudly presents: DJ EZ

DJ EZ / Dubase / NDJ @ Boiler Club

DJ EZ este o legendă a muzicii garage, considerat de industria muzicală „cel mai bun” DJ de garage din toate timpurile, supranumit “your favorite DJ’s favorite DJ”.

A început la 15 ani, în 1989, când punea muzică house la un post pirat de radio. Patru ani mai târziu și-a creat propriul post pirat, axat mai ales pe rave, iar după ce autoritățile i-au blocat emisia a ajuns la Freek 101.8 FM. Notorietatea în creștere i-a adus în 1999 un show săptămânal la Kiss FM, iar un an mai târziu a fost delegat de Warner Music să mixeze seria „Pure Garage”, care i-a adus un disc de platină și rămâne până azi cea mai bine vândută compilație de UK garage, bassline şi alte genuri conexe.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/dLR” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

CLUJLIFE - Te scoate din casă!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.