The Bridal Workshop @ Napoca 15

Home $ Articole $ The Bridal Workshop @ Napoca 15

by | Mar 3, 2014 | Articole

The Bridal Workshop @ Napoca 15

The Bridal Workshop – Tot ce trebuie sa stii despre wedding planning!

Pret bilet: 20 de lei (un drink inclus la alegere: cafea, ceai sau apa plata/minerala)
Biletele se gasesc la Désir Chocolaté, Magazinul Central, parter din data de 05.03.14.

 

 

High Heels Events va invita pe data de 22.03.14 de la ora 15:00 la Napoca 15, sala de evenimente de la etaj, la “The Bridal Workshop” un eveniment dedicat celor mai frumoase momente din viata unei femei incapsulate in: the dream wedding.

Chiar daca nu a visat “detaliile florale” de pe rochia de mireasa inca din copilarie, orice viitoare mireasa are o imagine, fie si schitata a “nuntii perfecte”.
Momentele care preced ziua nuntii pot deveni extraordinar de stresante indepartandu-se tot mai mult de catre acea imagine sau de catre ceea ce ar trebui sa insemne ziua respectiva.
Astfel, nu ne dorim sa cream o alta expozitie de profil ci va propunem interactiunea unui workshop, pentru ca viitoarele miresele sa isi implementeze viziunea cat mai usor si mai relaxat cu putinta.

The Bridal Workshop va aduce in fata publicului interesat, specialisti cu experienta in acest domeniu care sunt dispusi sa isi impartaseasca expertiza. Cu alte cuvinte ne dorim, impreuna cu partenerii nostri sa cream o imagine simpla si clara, asupra procesului aparent anevoios de wedding planning
Invitatii vor avea posibilitatea sa deguste monstrele de “wedding menu” sau specialitati alese, sa consulte oferte si sa invete cum sa isi organizeze lista de task-uri pana in ziua zero.

Vom vorbi despre aspectele cheie in organizarea unei nunti: de la cum ne alegem rochia de mireasa, pana la cum ar trebui sa arate buchetul perfect pentru ca participantii nostrii sa isi planifice nunta de vis cat ai zice “I do”.

Info si rezervari: 0743680195 sau 0752893217

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!