Start la Jaxx Rock Battle

Home $ Știri Cluj $ Start la Jaxx Rock Battle

by | Mar 4, 2014 | Știri Cluj

Jaxx Rock Battle și-a ales concurenții și dă start competiției pe 5 Martie 2014 în Jaxx – Garajul cu Rock pe Str. Emil Isac nr. 25.

Începând cu 5 Martie și până pe 2 Aprilie, clujenii vor putea să își susțină favoriții și să îi ajute să intre în finală pentru marele premiu de 1000 de Euro, dar și pentru premiile speciale.. Marea finală se va desfășura pe 9 Aprilie.

Anul acesta Jaxx Rock Battle va oferi pe lângă marele premiu de 1000 de Euro și 4 premii speciale după cum urmează: 3 cursuri de 1 lună la Art’s Cool, 1 curs de 1 lună la Rock Academy, 1 piesă înregistrată la Big Time Production și servicii de PR și mediatizarea trupei câștigătoare pe parcursul anului 2014 oferite de Clujul Cultural.

Costi Cămărășan, Aminda, Patriciu Pop și Andrei Kuki Balogh vor juriza:
Natif / Sky Swallows Challanger / Green Tree – 5 martie
Times of Need / Rattlejack / Trupa de Acoperire – 12 martie
David & The Six Martini Band / Rares Project / Nota – 19 martie
Bagossy Brothers Company / Hiatus M / Anysound / STAS – 26 martie
The Glass Fish / Funkorporation / Mihail Sandu Acustic Project / Seven – 2 aprilie

Aflat la cea de a doua ediție, Jaxx Rock Battle invită de această dată trupele să își demonstreze talentul muzical pe melodii acustice și își continuă inițiativa lansată în 2013 de a promova și de a ajuta la consolidarea comunității de rock clujene în peisajul muzical național. Acest eveniment anual încearcă defapt să realizeze o legătură între trupele participante și public prin creșterea și implicarea lor în diferite evenimente care crează continuitate. De asemenea, Jaxx Rock Battle încearcă prin această provocare să implice atât trupele cât și publicul astfel punctajul fiecărei trupe va fi calculat în felul următor: 40% votul juriului, 40% votul publicului și 20% vot online.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!