Atelier de scris de mână cu designerul Cristina Mocan

Home $ Articole $ Atelier de scris de mână cu designerul Cristina Mocan

by | Mar 5, 2014 | Articole

Eu scriu cuvinte, tu citești imagini – Atelier de scris de mână cu designerul Cristina Mocan

 

 

Un atelier în care incercăm să integrăm semnele cu respirația, făcându-le fluide și clare. Un exercițiu bun pentru corp și minte…

…există un ritm între liniile care coboară și ceea ce le formează…..o respirație lungă sau scurtă, o mică pauză, un gând care leagă o literă de alta. Cuvintele pot fi catifelate sau puternice, aspre, spuse încet sau repede, clar sau nuanțat, șoptite, strigate … și apoi dispar, inima rămâne o mantra ce repetă nedefinit, în timp ce ține hârtia și ghidează liniile. Cu ochii închiși. Așa arată cel mai bine.

Suntem obișnuiți să ne gândim la scrisul de mână ca la un gest mecanic. Este important insă să ne ascultăm corpul, să ne dizolvăm rigiditățile și să urmăm ritmul respirației noastre.

Instrumentele de scris vă sunt puse la dispoziție de îndrumătoarea atelierului, designerul Cristina Mocan, iar hârtia specială folosită va fi sponsorizată de producatorul local de hârtie manuală – Natura Paper.

Atelierul se adresează în special adulților.

Nr. maxim de participanți: 10

Costul: 40 lei

Înscrierile se fac in Oranjerie, pana la data de 8 martie (sambata), cand trebuie achitata si contravaloarea atelierului.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!