Bar, Stand-up Comedy

Open MIC Show cu George Bonea @ Shto College Bar

Open MIC Show cu George Bonea @ Shto College Bar

FISC 2014 alături de Shto College Bar deschid sesiunea de primăvară-vară a Competiției de Open Mic. Dacă ești pasionat de stand up comedy, îi faci tot timpul pe prietenii tăi să râdă și te visezi de mic pe scenă, trebuie să te înscrii în această competiție!

Sesiunea de primăvară-vară a Competiției de Open Mic înseamnă 4 spectacole, în fiecare lună, începând cu luna martie, după cum urmează:

Primul Show – 16 martie
Al doilea show – 7 aprilie
Al treilea show – 12 mai
Al patrulea show – 2 iunie

La fiecare show vor urca pe scena 3 comedianți debutanți. Seara va fi închisă de un comediant cu experiență. Doritorii se pot înscrie lăsând un mesaj privat pe pagina de facebook a FISC. Il cel mai scurt timp vor fi contactați de noi și programați pentru unul dintre showuri. Juriul va fi publicul de la show care va avea posibilitatea să voteze.

PREMII:

În fiecare din primele trei seri va fi desemnat un câștigător care se va califica în finala din cadrul ultimului show. Acesta va câștiga bonuri de consumație în SHTO.

Câștigătorul finalei Competiției va câștiga prezența cu un show în cadrul FISC 2014 precum și bonuri de consumație în SHTO.

La primul show invitat special este George Bonea. George Bonea e tipul ala care a vrut sa vanda un bilet de Loto dus la moaste pe Mercador. Ori care o parodia pe Corina cu piesa `A ta` pe youtube intr-un viral. Ori care face tot felul de trucaje nebune pe pagina lui de facebook. Ori care scrie la Academia Catavencu. Ori care face stand up prin toata tara impreuna cu cei mai cunoscuti comendianti. Ori stii de el, ori trebuie sa ajungi la show-ul lui.

Bilete:
– 10 lei pentru biletele achizioționate în avans și pentru posesorii de StudCard/Omnipass.
– 15 lei în seara evenimentului

Biletele se pun în vânzare începând cu 11 martie la Shto College Bar.
Detalii: www.fiscul.eu

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Sat 20

Indigo | Tina Chiriță @ Fabrica de Pensule

6 October, 12:00 am - 10 November, 12:00 am
Sat 20

Ioan Grosu / Solo Show @ Fabrica de Pensule

6 October, 12:00 am - 10 November, 12:00 am
Sat 20

Festivalului Internațional Comedy Cluj 2018

12 October, 8:00 pm - 21 October, 11:00 pm
Sat 20

Comedy Shorts

13 October - 21 October
Sat 20

Zilele Academice Clujene

18 October, 9:00 am - 20 October, 8:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC