Difuzare și dezbatere film documentar – Finding Joe

Home $ Cinema $ Difuzare și dezbatere film documentar – Finding Joe

by | Mar 10, 2014 | Cinema

Proiecție film documentar – Finding Joe  la Cinema Victoria

Preț bilet: 20 lei. Biletele se pot cumpăra în avans sau la fața locului,  de la Cinema Victoria, în cazul în care mai sunt locuri disponibile.

 

 

Finding Joe este un documentar extraordinar ce recreaza teoria lui Joseph Campell referitoare la Calatoria Eroului (Heros Journey) sau drumul catre viata implinita. Documentarul insumeaza interviuri cu oameni exceptionali, precum Sir Ken Robinson, Deepak Chopra, Gay Hendricks sau Mick Fleetowod.

Fiecare dintre ei vorbeste despre cum si-au gasit pasiunea si care au fost provocarile in drumul spre o viata fericita. FINDING JOE  este o explorare a studiilor renumitului mitolog Joseph Campbell și impactului lor continuu asupra culturii noastre.

Prin interviuri cu vizionari dintr-o varietate de domenii, întrețesut cu momente din povesti clasice puse in scena de un grup copii pestriti, filmul cuprinde etapele a ceea ce Campbell a numit Journey eroului : provocările , temerile , dragonii , luptele și întoarcerea „acasă” o persoană schimbată. Avându-și rădăcinile în istorisiri profund personale dar și in povești traditionale, Finding JOE arată modul în care munca lui Campbell este relevantă și esențială în lumea de astăzi oferind o solutie ideala catre ceea ce Campbell ar numi „urmarea fericirii.”

Difuzarea filmului va fi urmată de o dezbatere și de un atelier cu exerciții despre fericire. Mai multe detalii despre eveniment pot fi găsite pe site, locurile se vor ocupa în baza rezervărilor prealabile sau a biletelor achizitionate de la cinema.

www.ipf.ro

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!