Atelier de Origami @ Restaurant Nobori

Home $ Articole $ Atelier de Origami @ Restaurant Nobori

by | Mar 11, 2014 | Articole

Vrei să faci o floare cu o mie de petale? O floare cu multe petale, fie că sunt o mie sau mai puţine, poate lua naştere prin îndemânare, răbdare şi … hârtie.

Centrul de Artă şi Cultură Japoneză organizează un atelier de origami, ce se adresează tuturor celor care sunt pasionaţi de arta plierii hârtiei, precum şi celor care vor să îşi exprime creativitatea prin această modalitate.

 

 

Atelierul este condus de Andreea Mihiş, colaboratoare a centrului japonez şi mare pasionată de artele nipone. Tema reuniunii o reprezintă florile, in acord cu sezonul în care ne aflăm. Centrul nipon pune la dispoziţie hârtia şi celelalte instrumente necesare, iar participanţii au nevoie doar de răbdare şi atenţie. Cu alte cuvinte, atelierul este gratuit şi se desfăşoară marţi, 11 martie, între orele 18 şi 20.

Atelierul de origami este organizat de Centrul de Artă şi Cultură Japoneză din Cluj-Napoca, prin sprijinul logistic al restaurantului japonez Nobori, astfel că întâlnirea are loc pe strada Plopilor, nr. 62, Cluj-Napoca.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!