Campionat de Table @ Cleo Pub

Home $ Articole $ Campionat de Table @ Cleo Pub

by | Mar 11, 2014 | Articole

Duminică te așteaptă un nou Campionat de Table! De data aceasta și locul 3 va primi voucher de consumație în valoare de 50 de lei, pe lângă cel de la Colorink, iar fiecare concurent va putea savura cafeaua casei în timp ce face poartă-n casă. Înscrierea se poate face la bar, prin telefon sau pe facebook în perioada 10-14 Martie, iar intrarea în competiție valorează 10 lei.

 

Premiile puse la bătaie sunt următoarele:

Locul 1: 100 RON (voucher consumație)

Locul 2: 70 RON (voucher consumație)

Locul 3: 50 RON (voucher consumație + voucher Colorink)

În momentul în care te înscrii, lasă-ți și numărul de telefon împreună cu o adresă de email pentru ca noi să-ți putem comunica încă din ajunul competiției numele primului jucător cu care vei concura, dar și detalii suplimentare legate de desfășurarea propriu-zisă a campionatului. Concursul începe la ora 12:00 AM, iar jucătorii își vor afla adversarii în urma tragerii la sorți de sâmbătă! Partida de joc în sine va consta în 5 meciuri din care marțul valorează 2 puncte din 5.

Acestea fiind spuse, nu rămâne decât să te înscrii cât mai repede în competiție și să te prezinți duminică în Cleo Pub(Str. Clinicilor, nr. 35, Cluj-Napoca) cu cel puțin 30 de minute înainte de startul campionatului de la ora 12:00.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!