Need for Speed

Home $ Cinema $ Need for Speed

by | Mar 12, 2014 | Cinema

Need for Speed este unul dintre cele mai populare jocuri pentru calculator sau consolă făcute vreodată. Totul a început în 1996 cu primul joc şi de atunci franciza a început să se dezvolte în fiecare an. Reţeta succesului e aparent una simplă, dar foarte puţini au reuşit să o imite. Câteva maşini rapide, poliţie, curse de maşini ilegale şi nişte tunning, au revoluţionat industria şi modul în care populaţia se raportează la viteză. Need for speed a adus pe străzi o cultură şi la mai bine de 18 ani de la apariţia jocului, Hollywood-ul aduce celebra franciză şi pe marile ecrane. În regia lui Scott Waugh, regizor aflat la al doilea proiect, primul pierzându-se în anonimitate (Act of Valor), Need for Speed încearcă să aducă în sălile de cinema atmosfera din celebrul joc. Mai mult de atât nu poate, pentru că deja tot ce se învârte in jurul maşinilor de viteză a fost adus la viaţa de franciza Fast & Furios, una decentă, cu o viaţă mai lungă decât se aştepta multă lume.

Povestea din Need For Speed, îl are în centrul atenţiei pe Tobey (Aaron Paul – cunoscut pentru rolul din Breaking Bad), un pilot de curse ilegale care ajunge la închisoare după ce prietenul său cel mai bun moare în timpul unei curse. Realizând că a fost înşelat şi că a căzut în capcana fostului său asociat, Tobey îşi ispăşeşte pedeapsa gândindu-se încontinuu la răzbunare. Ieşit din închisoare fără mari perspective şi cu un singur gând, Tobey se înscrie în cea mai periculoasă şi lungă cursă ilegală, ce are loc pe întreg teritoriul Statelor Unite. De parcă pericolul întrecerilor fără reguli între bolizi nu ar fi de ajuns, fostul său asociat promite o imensă sumă de bani pentru scoaterea lui Tobey din joc.

Need For Speed intră in cinematografe in acest week-end și e alegerea perfectă pentru toți cei care iubesc viteza și adrenalina.

Need for Speed
Site / Facebook / Trailer:

)

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!