Poze: Lord of the Dance @ Sala Sporturilor

Home $ Articole $ Poze: Lord of the Dance @ Sala Sporturilor

by | Mar 12, 2014 | Articole

Lord of The Dance a adus aseară pentru a doua oară la Cluj-Napoca magia dansului pe scena Sălii Sporturilor Horia Demian și a reușit să adune peste 2000 de spectatori care au aplaudat minute în șir cel mai bun spectacol de dans din lume.

Faimosul show cu renume mondial, Lord of The Dance, creat de însuși Michael Flatley, a ajuns din nou în România în cadrul Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania și s-a bucurat din nou de un real succes, spectatorii epuizând toate categoriile de bilete cu o săptămână înainte.
Spectatorii au fost prinși timp de două ore în magia poveștii legendare irlandeze în care spiridușul și-a spus propriul vis și a prezentat publicului o poveste de iubire între doi îndrăgostiți, dar și una de luptă între protagonistul Lord of The Dance și antagonistul Don Dorcha, care s-au luptat în pași de dans și au arătat publicului imaginea pefecțiunii și a pasiunii pentru dans.

Aflați în turneu internațional, irlandezii care au dat viață poveștii pusă în pași de dans de însuși Michael Flatley au pus în fața publicului clujean peste 7 ani de muncă îmbinați cu tot atâția ani de succes. Acești ani vin ca și o dovadă a pasiunii și a determinării creatorului care în 1998 atingea un record mondial la step cu 35 de bătăi pe secundă.

Așadar a fost un spectacol de zile mari la Cluj-Napoca, un spectacol cu sala plină și cu minute în șir de aplauze. Seara de Miercuri, 12 Martie 2014 va intra cu siguranță în istoria clujeană drept un eveniment care a transformat din nou Sala Sporturilor Horia Demian în scena dansului și a adus în Inima Transilvaniei o dovadă de perfecțiune și de show recunoscut la nivel mondial drept cel mai bun spectacol de dans din lume.

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Evenimentul a fost anuntat Sold Out.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!