3 O’clock @ The Soviet

Home $ Articole $ 3 O’clock @ The Soviet

by | Mar 14, 2014 | Articole

The Soviet Live prezintă duminică, 23 martie, ora 20:30, concert 3 O’clock.

3 o`clock este un trio vocal format din Nicole, Andrada şi Andreea. Apariția lor în scenă aduce atmosfera anilor `20 – ’30, prin vestimentaţie şi stil, dar mai ales prin muzică! Intrarea 10 lei.

 

 

Marius susţine fetele cu armonii transpuse în sonoritatea inegalabilă a contrabasului, iar Călin colorează şi dă energie pieselor în ritmuri de boogie, blues, swing şi bossa, evident, la tobe. 3 o`clock vine cu o muzică pe care pur și simplu nu poti sta liniștit și care o să te ducă în fiecare secundă cu gândul la petrecerile dinamice și luxuriante din timpul lui Great Gatsby.

3 o`clock colaborează și cu Bigg Dimm a`Band, formația de jazz a Academiei de Muzică Gh. Dima Cluj-Napoca. Alături de aceștia au avut numeroase concerte, printre care amintim cea de-a 60-a aniversare a Radio Romania Cluj (2014), prima ediție a festivalului Jazz in the Park (2013), Zilele Municipiului Cluj-Napoca (2012), Festivalul Interbelic Cluj-Napoca (2013), Ziua Demnității Medicale la Filarmonica din Timișoara (2013) și alte concerte în cadrul Academiei de Muzică.

Pentru rezervări, puteți să sunați la numărul de telefon 0749902484.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!